This HTML5 document contains 51 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n11http://localhost/temp/predkladatel/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017825%21RIV07-MSM-22330___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017825%21RIV07-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
V současnosti bylo popsáno mnoho metod pro stanovení antioxidační aktivity ve sladařství a pivovarství. Pivovarské suroviny, jako ječmen, slad, chmel a chmelové produkty, a mladina jsou komplikované svým složením a typem obsažených antioxidantů. Tento článek popisuje chemické a fyzikální metody analýzy antioxidantů a stanovení jejich antioxidační aktivity ve chmelu a v pivovarství. In recent years many methods for determination of antioxidant activity in malting and brewing have been described. Brewing raw materials such as barley, malt, hop and hop products, and wort are complex in their composition, and in type and amount of antioxidants. This paper describes chemical and physical methods of analysis of antioxidants and determination of their activity in hop and in brewing. V současnosti bylo popsáno mnoho metod pro stanovení antioxidační aktivity ve sladařství a pivovarství. Pivovarské suroviny, jako ječmen, slad, chmel a chmelové produkty, a mladina jsou komplikované svým složením a typem obsažených antioxidantů. Tento článek popisuje chemické a fyzikální metody analýzy antioxidantů a stanovení jejich antioxidační aktivity ve chmelu a v pivovarství.
dcterms:title
Application of methods for estimation of antioxidant activity in brewing. Přehled metod pro stanovení antioxidační aktivity v pivovarském průmyslu. Přehled metod pro stanovení antioxidační aktivity v pivovarském průmyslu.
skos:prefLabel
Application of methods for estimation of antioxidant activity in brewing. Přehled metod pro stanovení antioxidační aktivity v pivovarském průmyslu. Přehled metod pro stanovení antioxidační aktivity v pivovarském průmyslu.
skos:notation
RIV/60461373:22330/06:00017825!RIV07-MSM-22330___
n4:strany
184-189
n4:aktivita
n9:Z n9:P
n4:aktivity
P(1M0570), Z(MSM6046137305)
n4:cisloPeriodika
3
n4:dodaniDat
n10:2007
n4:domaciTvurceVysledku
n14:9162682 n14:4702123 n14:7365020
n4:druhVysledku
n17:J
n4:duvernostUdaju
n15:S
n4:entitaPredkladatele
n18:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
494120
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/06:00017825
n4:jazykVysledku
n5:cze
n4:klicovaSlova
Antioxidant activity; radicals; antioxidants; hop; beer; wort; sweet wort
n4:klicoveSlovo
n6:wort n6:Antioxidant%20activity n6:hop n6:sweet%20wort n6:radicals n6:beer n6:antioxidants
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[9D1C91CC4E64]
n4:nazevZdroje
Chemické listy
n4:obor
n19:EI
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:projekt
n7:1M0570
n4:rokUplatneniVysledku
n10:2006
n4:svazekPeriodika
100
n4:tvurceVysledku
Dostálek, Pavel Karabín, Marcel Hofta, Pavel
n4:zamer
n8:MSM6046137305
s:issn
0009-2770
s:numberOfPages
6
n11:organizacniJednotka
22330