This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017178%21RIV07-MZE-22330___/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017178%21RIV07-MZE-22330___
rdf:type
n17:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Byl popsán vliv předsklizňových a posklizňových faktorů na látky ovlivňující zdravotní stav a kvalitu česneku a současně porovnány a validovány hodnoty AFLP s hodnotami dostupných deskriptorů. Na základě těchto dat byly identifikovány skupiny česneků s vysokým obsahem prekurzorů biologicky aktivních sirných sloučenin. Effects of pre- and post-harvest factors on health promoting components and quality of garlic together with. comparison and validation of AFLP data against available descriptor values and identification of groups with high content of precursors of biologically active sulphur-containing compounds were described. Byl popsán vliv předsklizňových a posklizňových faktorů na látky ovlivňující zdravotní stav a kvalitu česneku a současně porovnány a validovány hodnoty AFLP s hodnotami dostupných deskriptorů. Na základě těchto dat byly identifikovány skupiny česneků s vysokým obsahem prekurzorů biologicky aktivních sirných sloučenin.
dcterms:title
Distribution of S-alk(en)ylcysteinsulfoxids and deoxyalliin in garlic Distribuce alk(en)ylcysteinsulfoxidů a deoxyalliinu v česneku Distribuce alk(en)ylcysteinsulfoxidů a deoxyalliinu v česneku
skos:prefLabel
Distribuce alk(en)ylcysteinsulfoxidů a deoxyalliinu v česneku Distribution of S-alk(en)ylcysteinsulfoxids and deoxyalliin in garlic Distribuce alk(en)ylcysteinsulfoxidů a deoxyalliinu v česneku
skos:notation
RIV/60461373:22330/06:00017178!RIV07-MZE-22330___
n4:strany
87-90
n4:aktivita
n7:Z n7:P
n4:aktivity
P(1G58084), Z(MSM6046137305)
n4:dodaniDat
n9:2007
n4:domaciTvurceVysledku
n21:1676423 n21:3000621
n4:druhVysledku
n16:D
n4:duvernostUdaju
n6:S
n4:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
471955
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/06:00017178
n4:jazykVysledku
n18:cze
n4:klicovaSlova
S-alk(en)ylcysteinsulfoxids, deoxyalliin, garlic
n4:klicoveSlovo
n15:S-alk%28en%29ylcysteinsulfoxids n15:garlic n15:deoxyalliin
n4:kontrolniKodProRIV
[949A23E90124]
n4:mistoKonaniAkce
Praha
n4:mistoVydani
Praha
n4:nazevZdroje
Sborník XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n4:obor
n5:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:projekt
n20:1G58084
n4:rokUplatneniVysledku
n9:2006
n4:tvurceVysledku
Stavělíková, H. Králová, Jana Ovesná, J. Velíšek, Jan
n4:typAkce
n13:CST
n4:zahajeniAkce
2006-01-01+01:00
n4:zamer
n10:MSM6046137305
s:issn
1802-1433
s:numberOfPages
4
n11:hasPublisher
VÚPP
n12:organizacniJednotka
22330