This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://localhost/temp/predkladatel/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00016469%21RIV07-MSM-22330___/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00016469%21RIV07-MSM-22330___
rdf:type
n6:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Technological quality of smooth wheat flour (retail samples) produced at six industrial mills (2004-2005) was evaluated by means of analytical and rheological traits and baking test including .description of bread crumb features. Important differences of tested flour parameters needed the changes of production condition for obtainment of comparable bread characteristics. Variability of main traits (protein content, alveograph energy, fermenting gass volume, specific bread volume) was proved by correlation analysis and radar graphs. Průmyslově vyrobené pšeničné mouky světlé v 6 mlýnech ČR z potravinářské pšenice pěstované v létech 2004 a 2005 byly hodnoceny analytickými a reologickými metodami včetně pokusného pečení. Cílem komplexního rozboru bylo posoudit vliv klimatických podmínek na hlavní technologické znaky mouky, těsta a vlastnosti pečiva. Z 15 základních charakteristik byly pro diferenciaci kvality rozhodující obsah bílkovin, alveografická energie, objem kvasných plynů a měrný objem pečiva. Jejich změny vlivem roku výroby byly posouzeny korelační analýzou a paprskovými grafy. Průmyslově vyrobené pšeničné mouky světlé v 6 mlýnech ČR z potravinářské pšenice pěstované v létech 2004 a 2005 byly hodnoceny analytickými a reologickými metodami včetně pokusného pečení. Cílem komplexního rozboru bylo posoudit vliv klimatických podmínek na hlavní technologické znaky mouky, těsta a vlastnosti pečiva. Z 15 základních charakteristik byly pro diferenciaci kvality rozhodující obsah bílkovin, alveografická energie, objem kvasných plynů a měrný objem pečiva. Jejich změny vlivem roku výroby byly posouzeny korelační analýzou a paprskovými grafy.
dcterms:title
Jakost pšeničné mouky hladké světlé. Jakost pšeničné mouky hladké světlé. Characteristics of wheat fine flour
skos:prefLabel
Jakost pšeničné mouky hladké světlé. Characteristics of wheat fine flour Jakost pšeničné mouky hladké světlé.
skos:notation
RIV/60461373:22330/06:00016469!RIV07-MSM-22330___
n3:strany
11-14
n3:aktivita
n15:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:cisloPeriodika
3/4
n3:dodaniDat
n7:2007
n3:domaciTvurceVysledku
n13:6407412 n13:4686845
n3:druhVysledku
n9:J
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n18:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
480720
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/06:00016469
n3:jazykVysledku
n17:cze
n3:klicovaSlova
flour wheat; bread; technological quality
n3:klicoveSlovo
n11:technological%20quality n11:bread n11:flour%20wheat
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[3060A47A9527]
n3:nazevZdroje
Mlynářské noviny
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n7:2006
n3:svazekPeriodika
XVII
n3:tvurceVysledku
Švec, Ivan Hrušková, Marie Jirsa, Ondřej
n3:zamer
n4:MSM6046137305
s:issn
1214-6374
s:numberOfPages
4
n16:organizacniJednotka
22330