This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n7http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016223%21RIV06-MSM-22330___/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016223%21RIV06-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
Využití infračervené spektroskopie při sledování kvality kakaového prášku At present the use of reliable control methods for checking the label quality of food becomes very important. The article describes the results of common analytical methods, near-infrared spectrometry and Fourier transformation infrared spectrometry applied to cocoa powder. The two spectrometric techniques are statistically processed allowing the quality monitoring. Využití infračervené spektroskopie při sledování kvality kakaového prášku
dcterms:title
Využití infračervené spektroskopie při sledování kvality kakaového prášku Application of Infrared Spectroscopy in Cocoa Powder Quality Monitoring Využití infračervené spektroskopie při sledování kvality kakaového prášku
skos:prefLabel
Application of Infrared Spectroscopy in Cocoa Powder Quality Monitoring Využití infračervené spektroskopie při sledování kvality kakaového prášku Využití infračervené spektroskopie při sledování kvality kakaového prášku
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00016223!RIV06-MSM-22330___
n4:strany
821-824
n4:aktivita
n14:Z
n4:aktivity
Z(MSM6046137305)
n4:cisloPeriodika
98
n4:dodaniDat
n13:2006
n4:domaciTvurceVysledku
n5:8009988 n5:9893628 n5:3098478
n4:druhVysledku
n15:J
n4:duvernostUdaju
n12:S
n4:entitaPredkladatele
n18:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
550431
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00016223
n4:jazykVysledku
n8:cze
n4:klicovaSlova
kakaový prášek; infračervené spektroskopie; kvalita
n4:klicoveSlovo
n9:kvalita n9:infra%C4%8Derven%C3%A9%20spektroskopie n9:kakaov%C3%BD%20pr%C3%A1%C5%A1ek
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[DF683584EBF6]
n4:nazevZdroje
Chemické listy
n4:obor
n11:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n4:pocetTvurcuVysledku
7
n4:rokUplatneniVysledku
n13:2005
n4:tvurceVysledku
Egert, Lukáš Křístková, Hana Trilčová, Anežka Synytsya, Andriy Čopíková, Jana Barros, António Coimbra, Manuel
n4:zamer
n17:MSM6046137305
s:issn
0009-2770
s:numberOfPages
4
n7:organizacniJednotka
22330