This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://localhost/temp/predkladatel/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016154%21RIV06-MSM-22330___/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016154%21RIV06-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n13:Vysledek
dcterms:description
Fatty acids composition of chocolate sweets and spreads, ice chocolates and icings was determined and recognized that it is, from the nutritional point of view, unfavorable (high content of saturated and trans unsaturated fatty acids) Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev. Složení mastných kyselin je z hlediska výživového nepříznivé (vysoký obsah nasycených mastných kyselin a zejména trans nenasycených mastných kyselin) Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev. Složení mastných kyselin je z hlediska výživového nepříznivé (vysoký obsah nasycených mastných kyselin a zejména trans nenasycených mastných kyselin)
dcterms:title
Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev Fatty acids composition of chocolate sweets and spreads, ice chocolates and various icings Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev
skos:prefLabel
Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev Fatty acids composition of chocolate sweets and spreads, ice chocolates and various icings
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00016154!RIV06-MSM-22330___
n4:strany
124-125
n4:aktivita
n14:Z
n4:aktivity
Z(MSM 223300004)
n4:cisloPeriodika
5
n4:dodaniDat
n7:2006
n4:domaciTvurceVysledku
n17:4560426 n17:2055406
n4:druhVysledku
n15:J
n4:duvernostUdaju
n11:S
n4:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
543120
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00016154
n4:jazykVysledku
n8:cze
n4:klicovaSlova
Fatty acids composition; chocolate sweets; chocolate spreads; ice chocolates; icings
n4:klicoveSlovo
n6:Fatty%20acids%20composition n6:icings n6:ice%20chocolates n6:chocolate%20spreads n6:chocolate%20sweets
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[43918E4FA552]
n4:nazevZdroje
Výživa a potraviny
n4:obor
n18:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:rokUplatneniVysledku
n7:2005
n4:svazekPeriodika
60
n4:tvurceVysledku
Dostálová, Jana Hanzlík, Pavel Brát, Jiří
n4:zamer
n5:MSM%20223300004
s:issn
1211-846X
s:numberOfPages
2
n12:organizacniJednotka
22330