This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n20http://localhost/temp/predkladatel/
n14http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016134%21RIV06-MSM-22330___/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n4https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016134%21RIV06-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n19:Vysledek
dcterms:description
Testovala se odolnost 20-ti laktobacilů izolovaných z lahůdkových výrobků vůči dvěma konzervačním látkám: Laktocid a Optiform + Purac na agaru obsahujícím majonézu nebo tatarskou omáčku. The resistance of 20 lactobacilli isolated from delicacy products was tested against two preservatives: Laktocid and Optiform + Purac in agar contain mayonnaise or Tartar sauces. Testovala se odolnost 20-ti laktobacilů izolovaných z lahůdkových výrobků vůči dvěma konzervačním látkám: Laktocid a Optiform + Purac na agaru obsahujícím majonézu nebo tatarskou omáčku.
dcterms:title
Effect of Laktocid and Optiform + Purac on the growth of lactobacilli indigenous from delicacy product Působení Laktocidu a Optiform+Purac na růst laktobacilů pocházejících z lahůdkových výrobků Působení Laktocidu a Optiform+Purac na růst laktobacilů pocházejících z lahůdkových výrobků
skos:prefLabel
Effect of Laktocid and Optiform + Purac on the growth of lactobacilli indigenous from delicacy product Působení Laktocidu a Optiform+Purac na růst laktobacilů pocházejících z lahůdkových výrobků Působení Laktocidu a Optiform+Purac na růst laktobacilů pocházejících z lahůdkových výrobků
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00016134!RIV06-MSM-22330___
n6:strany
110-113
n6:aktivita
n21:Z
n6:aktivity
Z(MSM6046137305)
n6:dodaniDat
n18:2006
n6:domaciTvurceVysledku
n10:1599682 n10:6522815 n10:6207251
n6:druhVysledku
n9:D
n6:duvernostUdaju
n17:S
n6:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n6:idSjednocenehoVysledku
539720
n6:idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00016134
n6:jazykVysledku
n16:cze
n6:klicovaSlova
Lactobacillus; mayonnaise-based products; preservatives; lactic acid; acetic acid
n6:klicoveSlovo
n7:mayonnaise-based%20products n7:lactic%20acid n7:acetic%20acid n7:preservatives n7:Lactobacillus
n6:kontrolniKodProRIV
[33B91D77FDC4]
n6:mistoKonaniAkce
Praha
n6:mistoVydani
Praha
n6:nazevZdroje
Celostátní přehlídky sýrů 2005. Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2005
n6:obor
n13:GM
n6:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n6:pocetTvurcuVysledku
3
n6:rokUplatneniVysledku
n18:2005
n6:tvurceVysledku
Míková, Kamila Chumchalová, Jana Fialová, Jana
n6:typAkce
n11:CST
n6:zahajeniAkce
2005-01-01+01:00
n6:zamer
n8:MSM6046137305
s:numberOfPages
3
n14:hasPublisher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
n4:isbn
80-86238-48-2
n20:organizacniJednotka
22330