This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n10http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20https://schema.org/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016098%21RIV06-MSM-22330___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016098%21RIV06-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
IDF Symposium o zrání, charakterizaci a technologii sýrů bylo uskutečněno 21.-25.března 2004 v Praze. Bylo zde předneseno 50 přednášek a presentováno 200 posterů. Více než 350 specialistů z oblastí vědeckého výzkumu a technologie sýrů ze 40 zemí světa diskutovali v 11 sekcích o různých aktuálních tématech jakými byly Autenticita sýrů; Charakterizace rozkladu kaseinu v sýrech; Mikrobiální ekologie v sýrů; Stanovení enzymové a mikrobiální aktivity v sýrech; Zákysové kultury, přídavné látky, bakteriální, kvasinkové a plísňové povrchy; Výtěžnost sýrů aj. IDF Symposium on Cheese, Ripening, Characterisation and Technology was held 21-25 March 2004 in Prague. There were given over 50 lectures and presented 200 posters there. More then 350 specialists both from scientific research and cheese technology from 40 counties discussed in 11 sessions different actual topics as - Cheese authenticity; Characterisation of casein breakdown in cheese; Microbial ecology in cheese; Determination of enzyme and microbial activities in cheese; Starter, adjunct, surface bacteria, yeast and moulds; Cheese yield etc. IDF Symposium o zrání, charakterizaci a technologii sýrů bylo uskutečněno 21.-25.března 2004 v Praze. Bylo zde předneseno 50 přednášek a presentováno 200 posterů. Více než 350 specialistů z oblastí vědeckého výzkumu a technologie sýrů ze 40 zemí světa diskutovali v 11 sekcích o různých aktuálních tématech jakými byly Autenticita sýrů; Charakterizace rozkladu kaseinu v sýrech; Mikrobiální ekologie v sýrů; Stanovení enzymové a mikrobiální aktivity v sýrech; Zákysové kultury, přídavné látky, bakteriální, kvasinkové a plísňové povrchy; Výtěžnost sýrů aj.
dcterms:title
Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004. New knowledge on cheese microbiology presented in IDF Symposium in Prague in 2004. Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004.
skos:prefLabel
New knowledge on cheese microbiology presented in IDF Symposium in Prague in 2004. Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004. Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004.
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00016098!RIV06-MSM-22330___
n4:strany
21-24
n4:aktivita
n16:Z
n4:aktivity
Z(MSM6046137305)
n4:dodaniDat
n9:2006
n4:domaciTvurceVysledku
n5:6522815 n5:6678254 n5:5617766
n4:druhVysledku
n7:D
n4:duvernostUdaju
n21:S
n4:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
533252
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00016098
n4:jazykVysledku
n12:cze
n4:klicovaSlova
IDF Symposium; Prague 2004; new knowledge; cheese microbiology
n4:klicoveSlovo
n6:cheese%20microbiology n6:new%20knowledge n6:IDF%20Symposium n6:Prague%202004
n4:kontrolniKodProRIV
[E224C30E83A7]
n4:mistoKonaniAkce
Praha
n4:mistoVydani
Praha
n4:nazevZdroje
Celostátní přehlídky sýrů 2005. Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2005
n4:obor
n8:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:rokUplatneniVysledku
n9:2005
n4:tvurceVysledku
Chumchalová, Jana Giesová, Markéta Plocková, Milada
n4:typAkce
n19:CST
n4:zahajeniAkce
2005-01-19+01:00
n4:zamer
n14:MSM6046137305
s:numberOfPages
5
n10:hasPublisher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
n20:isbn
80-86238-48-2
n13:organizacniJednotka
22330