This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016088%21RIV06-MSM-22330___/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016088%21RIV06-MSM-22330___
rdf:type
n9:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Fermented whole mcat products and dried meats belong to the category of uncooked meat products. Their durability and health safety is achieved either byfermentation and drying of solely by drying. Followingly, the production requires ťrom producer to f'ollow high hygienic standards. The results oť analysed samples corresponded with microbiological requirements oť Codex Alimentarius of Slovak Fermented whole mcat products and dried meats belong to the category of uncooked meat products. Their durability and health safety is achieved either byfermentation and drying of solely by drying. Followingly, the production requires ťrom producer to f'ollow high hygienic standards. The results oť analysed samples corresponded with microbiological requirements oť Codex Alimentarius of Slovak Sledování mikrobiologické jakosti fermentovqaných celosvalových masných výrobků
dcterms:title
Sledování mikrobiologické jakosti fermentovqaných celosvalových masných výrobků Monitoring of microbial quality of fermented whole meat products.-j Monitoring of microbial quality of fermented whole meat products.-j
skos:prefLabel
Monitoring of microbial quality of fermented whole meat products.-j Monitoring of microbial quality of fermented whole meat products.-j Sledování mikrobiologické jakosti fermentovqaných celosvalových masných výrobků
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00016088!RIV06-MSM-22330___
n3:strany
342-344
n3:aktivita
n6:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:cisloPeriodika
1
n3:dodaniDat
n5:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n12:7733852 n12:1621297
n3:druhVysledku
n16:J
n3:duvernostUdaju
n7:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
531103
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00016088
n3:jazykVysledku
n15:eng
n3:klicovaSlova
microbiology; fermented sausages; meat
n3:klicoveSlovo
n10:meat n10:fermented%20sausages n10:microbiology
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[58315064FB80]
n3:nazevZdroje
Chemické listy
n3:obor
n18:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
7
n3:rokUplatneniVysledku
n5:2005
n3:svazekPeriodika
99
n3:tvurceVysledku
Poustková, Ivana Brezovický, L. Staruch, L. Havranová, A. Fašiangová, K. Sirotná, Z. Pipek, Petr
n3:zamer
n14:MSM6046137305
s:issn
0009-2770
s:numberOfPages
3
n13:organizacniJednotka
22330