This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21https://schema.org/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015963%21RIV06-MSM-22330___/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015963%21RIV06-MSM-22330___
rdf:type
n8:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Nejvýznamnějšími reakcemi probíhajícími při sušení švestek jsou hydrolýza, oxidace a Maillardova reakce. Byl sledován vznik redukujících látek domácky i průmyslově sušených a vliv různých parametrů na vznik antioxidační activity. Nejvýznamnějšími reakcemi probíhajícími při sušení švestek jsou hydrolýza, oxidace a Maillardova reakce. Byl sledován vznik redukujících látek domácky i průmyslově sušených a vliv různých parametrů na vznik antioxidační activity. The most important chemical reactions occurring during drying of plums are hydrolysis, oxidation and the Maillard reaction. Reducing activity of home dried and commercially prepared prunes was investigated. The effect of variable parameters of drying was investigated with respect to produce antioxidant activity.
dcterms:title
Antioxidative activity of prunes Antioxidační aktivita sušených švestek Antioxidační aktivita sušených švestek
skos:prefLabel
Antioxidative activity of prunes Antioxidační aktivita sušených švestek Antioxidační aktivita sušených švestek
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00015963!RIV06-MSM-22330___
n3:strany
312-315
n3:aktivita
n17:Z
n3:aktivity
Z(MSM 223300004)
n3:dodaniDat
n18:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n5:1676423 n5:5711061 n5:5552362
n3:druhVysledku
n11:D
n3:duvernostUdaju
n19:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
512569
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00015963
n3:jazykVysledku
n15:cze
n3:klicovaSlova
Maillard reaction; prunes; antioxidants; electrochemical detection
n3:klicoveSlovo
n6:prunes n6:Maillard%20reaction n6:electrochemical%20detection n6:antioxidants
n3:kontrolniKodProRIV
[76AFA762E603]
n3:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Sborník příspěvků. XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n3:obor
n20:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n18:2005
n3:tvurceVysledku
Cejpek, Karel Velíšek, Jan Jarolímová, Lucie
n3:typAkce
n16:EUR
n3:zahajeniAkce
2005-05-23+02:00
n3:zamer
n12:MSM%20223300004
s:numberOfPages
4
n7:hasPublisher
VÚPP
n21:isbn
80-902671-8-1
n13:organizacniJednotka
22330