This HTML5 document contains 39 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n10http://localhost/temp/predkladatel/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015944%21RIV06-GA0-22330___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015944%21RIV06-GA0-22330___
rdf:type
n4:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
While esterifying sucrose, substrate esterification can take place on different hydroxyl groups in saccharide molecule; although the primary hydroxyle group OH-6 in glucose unit is sterically preferred, also another hydroxyl groups react (even secondary). This paper deals with the reaction product composition as a function of chosen preparation method, using HPLC methods for the composition investigation. Při acylaci sacharosy může dojít k esterifikaci substrátu na různých hydroxylových skupinách v molekule sacharidu; stéricky preferovaná je poloha primární OH-6 v glukosové jednotce, avšak reagují také další (i sekundární) hydroxylové skupiny. Tato práce se zabývá sledováním závislosti složení reakčního produktu esterifikace sacharosy na zvolené metodě přípravy pomocí metod HPLC. Při acylaci sacharosy může dojít k esterifikaci substrátu na různých hydroxylových skupinách v molekule sacharidu; stéricky preferovaná je poloha primární OH-6 v glukosové jednotce, avšak reagují také další (i sekundární) hydroxylové skupiny. Tato práce se zabývá sledováním závislosti složení reakčního produktu esterifikace sacharosy na zvolené metodě přípravy pomocí metod HPLC.
dcterms:title
Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy Sucrose esters: Reaction Product Composition versus Preparation Method Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy
skos:prefLabel
Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy Sucrose esters: Reaction Product Composition versus Preparation Method
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00015944!RIV06-GA0-22330___
n3:aktivita
n15:P
n3:aktivity
P(GA525/03/0374)
n3:dodaniDat
n7:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n11:8603316 n11:2799065 n11:6854931
n3:druhVysledku
n16:O
n3:duvernostUdaju
n17:S
n3:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
520524
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00015944
n3:jazykVysledku
n9:cze
n3:klicovaSlova
cukroestery; estery sacharosy; isomery; HPLC
n3:klicoveSlovo
n5:isomery n5:estery%20sacharosy n5:cukroestery n5:HPLC
n3:kontrolniKodProRIV
[24528D0654CC]
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n13:GA525%2F03%2F0374
n3:rokUplatneniVysledku
n7:2005
n3:tvurceVysledku
Prekop, Jiří Filip, Vladimír Šmidrkal, Jan
n10:organizacniJednotka
22330