This HTML5 document contains 33 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://localhost/temp/predkladatel/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015688%21RIV06-MSM-22330___/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015688%21RIV06-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Využití prediktivní mikrobiologie při validaci plánu HACCP při výrobě zeleninového salátu Predictive microbiology in validation of HACCP for vegetable salad production. Využití prediktivní mikrobiologie při validaci plánu HACCP při výrobě zeleninového salátu
dcterms:title
Využití prediktivní mikrobiologie při validaci plánu HACCP při výrobě zeleninového salátu-poster Predictive microbiology in validation of HACCP for vegetable salad production. Využití prediktivní mikrobiologie při validaci plánu HACCP při výrobě zeleninového salátu-poster
skos:prefLabel
Využití prediktivní mikrobiologie při validaci plánu HACCP při výrobě zeleninového salátu-poster Využití prediktivní mikrobiologie při validaci plánu HACCP při výrobě zeleninového salátu-poster Predictive microbiology in validation of HACCP for vegetable salad production.
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00015688!RIV06-MSM-22330___
n3:aktivita
n13:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n4:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n16:8177562
n3:druhVysledku
n8:O
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
550568
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00015688
n3:jazykVysledku
n6:cze
n3:klicovaSlova
prediktivní mikrobiologie
n3:klicoveSlovo
n14:prediktivn%C3%AD%20mikrobiologie
n3:kontrolniKodProRIV
[1E81EAF99C2B]
n3:obor
n9:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2005
n3:tvurceVysledku
Šotolová, Petra Pivoňka, Jan
n3:zamer
n7:MSM6046137305
n12:organizacniJednotka
22330