This HTML5 document contains 39 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://localhost/temp/predkladatel/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015678%21RIV06-MSM-22330___/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015678%21RIV06-MSM-22330___
rdf:type
n5:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Tato práce byla zaměřena na sledování vlivu doplňkových kultur Lactobacillus sp. na výskyt laktobacilů, NSLAB a změny pH v průběhu zrání sýru typu Eidam. This study investigated population dynamics of lactobacilli and non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) and the level of acidification in semi-hard cheese Edam made with or without a Lactobacillus sp. adjunct, during ripening. Tato práce byla zaměřena na sledování vlivu doplňkových kultur Lactobacillus sp. na výskyt laktobacilů, NSLAB a změny pH v průběhu zrání sýru typu Eidam.
dcterms:title
Vliv přídavku doplňkových kultur Lactobacillus sp. na průběh zrání sýra Eidam The influence of adjunct cultures of Lactobacillus sp. on Edam cheese ripening Vliv přídavku doplňkových kultur Lactobacillus sp. na průběh zrání sýra Eidam
skos:prefLabel
Vliv přídavku doplňkových kultur Lactobacillus sp. na průběh zrání sýra Eidam Vliv přídavku doplňkových kultur Lactobacillus sp. na průběh zrání sýra Eidam The influence of adjunct cultures of Lactobacillus sp. on Edam cheese ripening
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00015678!RIV06-MSM-22330___
n3:aktivita
n10:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n8:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n4:5617766 n4:7806876 n4:6522815
n3:druhVysledku
n13:O
n3:duvernostUdaju
n9:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
549336
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00015678
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
Edam cheese; adjunct lactobacilli; ripening
n3:klicoveSlovo
n11:adjunct%20lactobacilli n11:Edam%20cheese n11:ripening
n3:kontrolniKodProRIV
[AD75F99F9C90]
n3:obor
n12:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2005
n3:tvurceVysledku
Plocková, Milada Chumchalová, Jana Olšanská, Eliška Tůma, Štěpán
n3:zamer
n14:MSM6046137305
n17:organizacniJednotka
22330