This HTML5 document contains 38 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015631%21RIV06-MSM-22330___/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015631%21RIV06-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n9:Vysledek
dcterms:description
Cílem práce bylo zhodnotit stav a kvalitu fermentovaných sójových výrobků na trhu v ČR a porovnat sledované parametry s parametry výrobků z kravského mléka Cílem práce bylo zhodnotit stav a kvalitu fermentovaných sójových výrobků na trhu v ČR a porovnat sledované parametry s parametry výrobků z kravského mléka The aim of the work was evaluation of the quality of fermented soya products on Czech market and comparison of selected parametres with parametres of fermented products from cow milk.
dcterms:title
Sledování kvality fermentovaných sójových výrobků Sledování kvality fermentovaných sójových výrobků Quality evaluation of fermented soya products
skos:prefLabel
Sledování kvality fermentovaných sójových výrobků Sledování kvality fermentovaných sójových výrobků Quality evaluation of fermented soya products
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00015631!RIV06-MSM-22330___
n3:aktivita
n6:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n5:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n15:2491060 n15:6522815
n3:druhVysledku
n14:O
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
543012
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00015631
n3:jazykVysledku
n12:cze
n3:klicovaSlova
fermented soya products; active acidity; titratable acidity; yoghurt culture
n3:klicoveSlovo
n7:yoghurt%20culture n7:active%20acidity n7:fermented%20soya%20products n7:titratable%20acidity
n3:kontrolniKodProRIV
[7BED9A8DC50A]
n3:obor
n17:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n5:2005
n3:tvurceVysledku
Šůchová, Eva Dvořák, Milan Chumchalová, Jana
n3:zamer
n8:MSM6046137305
n13:organizacniJednotka
22330