This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n21http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14https://schema.org/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013114%21RIV%2F2005%2FMSM%2F223305%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013114%21RIV%2F2005%2FMSM%2F223305%2FN
rdf:type
n17:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Antioxidants can only reduce the lipid oxidation, but they cannot entirely stop it. During the induction period, when antioxidants are gradually decomposed, some traces of rancidity can already appear. Antioxidanty mohou jen zpomalit oxidaci, nemohou jí zcela zabránit. Během indukční periody, kdy se antioxidanty zvolna rozkládají, se již mohou objevit prvé známky žluknutí. Antioxidanty mohou jen zpomalit oxidaci, nemohou jí zcela zabránit. Během indukční periody, kdy se antioxidanty zvolna rozkládají, se již mohou objevit prvé známky žluknutí.
dcterms:title
Do jaké míry mohou antioxidanty zabránit žluknutí tuků, olejů a emulsních tukových výrobků? Do jaké míry mohou antioxidanty zabránit žluknutí tuků, olejů a emulsních tukových výrobků? How much can antioxidants protect against oxidation or fats, oil, and emulsified lipi products?
skos:prefLabel
Do jaké míry mohou antioxidanty zabránit žluknutí tuků, olejů a emulsních tukových výrobků? How much can antioxidants protect against oxidation or fats, oil, and emulsified lipi products? Do jaké míry mohou antioxidanty zabránit žluknutí tuků, olejů a emulsních tukových výrobků?
skos:notation
RIV/60461373:22330/04:00013114!RIV/2005/MSM/223305/N
n4:strany
26-30
n4:aktivita
n12:Z
n4:aktivity
Z(MSM 223300004)
n4:dodaniDat
n9:2005
n4:domaciTvurceVysledku
n19:8747636
n4:druhVysledku
n18:D
n4:duvernostUdaju
n10:S
n4:entitaPredkladatele
n8:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
560980
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/04:00013114
n4:jazykVysledku
n16:cze
n4:klicovaSlova
antioxidants;deterioration;oxidation;fats;emulsion
n4:klicoveSlovo
n6:deterioration n6:oxidation n6:antioxidants n6:emulsion n6:fats
n4:kontrolniKodProRIV
[C36941608AEE]
n4:mistoKonaniAkce
Stachy
n4:mistoVydani
Praha
n4:nazevZdroje
Sborník přednášek z XLII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
n4:obor
n13:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
1
n4:rokUplatneniVysledku
n9:2004
n4:tvurceVysledku
Pokorný, Jan
n4:typAkce
n20:WRD
n4:zahajeniAkce
2004-01-01+01:00
n4:zamer
n11:MSM%20223300004
s:numberOfPages
5
n7:hasPublisher
Česká chemická společnost
n14:isbn
80-86238-41-5
n21:organizacniJednotka
22330