This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n21http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n16http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n4https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008422%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008422%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN
rdf:type
n11:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Czech baker improvements (Diapol D-27-SV and Baker Plus 2) were added to fine flours of 3 different quality sets and their influence on rheological dough behaviour was measured by Chopin alveoconsistograph and baking test. Both components impoved the dough handling and elasticity, higher effect was foud in case of softer wheat flours. Diapol D-27-SV can be marked as more suitable according to achievement nearly same effect with smaller additions. Dva tuzemské zlepšovací přípravky (Diapol D-27-SV a Baker Plus 2) byly přidávány k pšeničným moukám hladkým ve 3 jakostních skupinách a jejich vliv na reologické vlastnosti těsta a jakost finálního pečiva byl sledován na Chopin alveokonsistografu a pokusným pečením. Oba přípravky zlepšovaly zpracovatelnost a tažnost těsta, průkazně účinnější působení bylo zjištěno v souboru pekařsky slabých mouk. Diapol D-27-SV dosáhl z hlediska nižšího dávkování větší účinek.
dcterms:title
Využití alveokonsistografu pro sledování účinku zlepšovacích pekařských přípravků - sborník Využití alveokonsistografu pro sledování účinku zlepšovacích pekařských přípravků - sborník The use of alveoconsistograph for evaluation of baking improvements
skos:prefLabel
Využití alveokonsistografu pro sledování účinku zlepšovacích pekařských přípravků - sborník The use of alveoconsistograph for evaluation of baking improvements Využití alveokonsistografu pro sledování účinku zlepšovacích pekařských přípravků - sborník
skos:notation
RIV/60461373:22330/03:00008422!RIV/2004/MSM/223304/N
n3:strany
136-139
n3:aktivita
n5:Z
n3:aktivity
Z(MSM 223300005)
n3:dodaniDat
n9:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n12:6927254 n12:6407412
n3:druhVysledku
n17:D
n3:duvernostUdaju
n14:S
n3:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
634460
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/03:00008422
n3:jazykVysledku
n20:cze
n3:klicovaSlova
alveoconsistograph; baking improvements; flour;
n3:klicoveSlovo
n10:baking%20improvements n10:flour n10:alveoconsistograph
n3:kontrolniKodProRIV
[2CD0F010F8FA]
n3:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Sborník - XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n3:obor
n7:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2003
n3:tvurceVysledku
Švec, Ivan Žďárská, E. Hrušková, Marie
n3:typAkce
n18:EUR
n3:zahajeniAkce
2003-05-26+02:00
n3:zamer
n15:MSM%20223300005
s:numberOfPages
150
n21:hasPublisher
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
n4:isbn
80-902671-6-5
n16:organizacniJednotka
22330