This HTML5 document contains 41 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n9http://localhost/temp/predkladatel/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008413%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008413%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN
rdf:type
skos:Concept n11:Vysledek
dcterms:description
43 vzorků pšeničné mouky ze sklizně 2001z průmyslových mlýnů bylo fortifikováno 10 ppm kyseliny askorbové a změny reologického chování byly posuzovány ve vztahu k původním vlastnostem. Účinek kyseliny askorbové na jednotlivé vzorky je diferencovaný v závislosti na kvalitě jejich bílkovin. Rozdíly byly zjištěny zejména v prodloužení optimální doby dokynutí, zvýšení objemu těsta v první fázi pečení a v objemu finálního výrobku. 43 vzorků pšeničné mouky ze sklizně 2001z průmyslových mlýnů bylo fortifikováno 10 ppm kyseliny askorbové a změny reologického chování byly posuzovány ve vztahu k původním vlastnostem. Účinek kyseliny askorbové na jednotlivé vzorky je diferencovaný v závislosti na kvalitě jejich bílkovin. Rozdíly byly zjištěny zejména v prodloužení optimální doby dokynutí, zvýšení objemu těsta v první fázi pečení a v objemu finálního výrobku.
dcterms:title
Změny reologických vlastností kynutých těst přídavkem kyseliny askorbové-II.část Změny reologických vlastností kynutých těst přídavkem kyseliny askorbové-II.část
skos:prefLabel
Změny reologických vlastností kynutých těst přídavkem kyseliny askorbové-II.část Změny reologických vlastností kynutých těst přídavkem kyseliny askorbové-II.část
skos:notation
RIV/60461373:22330/03:00008413!RIV/2004/MSM/223304/N
n3:strany
9-11
n3:aktivita
n13:Z
n3:aktivity
Z(MSM 223300005)
n3:cisloPeriodika
5
n3:dodaniDat
n15:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n6:6407412
n3:druhVysledku
n18:J
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
636410
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/03:00008413
n3:jazykVysledku
n8:eng
n3:klicovaSlova
rheological properties; ascorbic acid; fortification;
n3:klicoveSlovo
n5:rheological%20properties n5:ascorbic%20acid n5:fortification
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[F8AD759785F1]
n3:nazevZdroje
Pekař a cukrář
n3:obor
n16:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2003
n3:svazekPeriodika
4
n3:tvurceVysledku
Kučerová, Iva Hrušková, Marie
n3:zamer
n17:MSM%20223300005
s:issn
1213-2403
s:numberOfPages
70
n9:organizacniJednotka
22330