This HTML5 document contains 51 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n20http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n5http://localhost/temp/predkladatel/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21https://schema.org/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008365%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008365%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN
rdf:type
skos:Concept n12:Vysledek
dcterms:description
Production of high concentrated beer by fermentation of concentrated wort is influenced by yeast strain properties. Under pilot plants were verified czech yeast strains. The study was aimed at utilization of the extract compounds and volatile metabolites formation. Výroba výšestupňových piv kvašením koncentrovaných mladin je ovlivněna vlastnostmi použitého kmene kvasinek. Ve 1/4 provozních zkouškách prověřovány kvasinky používané v ČR. Pozornost byla soustředěna na utilizaci složek extraktu a tvorbu senzoricky aktivních metabolitů.
dcterms:title
Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv Factors influencing important senzoric compounds content in high concentrated beers Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv
skos:prefLabel
Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv Factors influencing important senzoric compounds content in high concentrated beers
skos:notation
RIV/60461373:22330/03:00008365!RIV/2004/MSM/223304/N
n4:strany
224-227
n4:aktivita
n14:Z
n4:aktivity
Z(MSM 223300005)
n4:dodaniDat
n11:2004
n4:domaciTvurceVysledku
n13:8284814 n13:1290940 n13:8164177 n13:5952328
n4:druhVysledku
n7:D
n4:duvernostUdaju
n16:S
n4:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
607046
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/03:00008365
n4:jazykVysledku
n10:cze
n4:klicovaSlova
High concentrated beer, production, volatile compounds, beer taste and aroma
n4:klicoveSlovo
n6:beer%20taste%20and%20aroma n6:volatile%20compounds n6:High%20concentrated%20beer n6:production
n4:kontrolniKodProRIV
[155CF9C93565]
n4:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Perštejnem
n4:mistoVydani
Praha
n4:nazevZdroje
Sborník příspěvků XXXIV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n4:obor
n18:EI
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:pocetUcastnikuAkce
0
n4:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n4:rokUplatneniVysledku
n11:2003
n4:tvurceVysledku
Fiala, Jaromír Dobrý, Jiří Novák, Jan Čížková, Hana
n4:typAkce
n19:CST
n4:zahajeniAkce
2003-05-28+02:00
n4:zamer
n15:MSM%20223300005
s:numberOfPages
4
n20:hasPublisher
VÚPP
n21:isbn
80-902671-6-5
n5:organizacniJednotka
22330