This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n8http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006889%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN/
n19https://schema.org/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006889%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN
rdf:type
n6:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
In the process of formation or validation of HACCP the risk analysis is indispensable. It should be also used at the technology changes. The mathematical models and software are used at the assessment of microbial growth. One of them (Food Micro Model) was used at the determination of the safe time delay in the catering and the meat preservation technology PrAnalýza nebezpečí je nezbytná při zavádění i ověřování systému kritických bodů, aplikuje se také při změnách technologie. Pro odhady růstu přítomné mikroflóry se využívají různé modely, různá počítačová software. Jeden z takových software (Food Micro Model) byl použit při stanovování bezpečných časových prodlev v provozech veřejného stravování a v konzervárenské technologii.
dcterms:title
Application possibilities of predictive microbiology in use Možnosti aplikace prediktivní mikrobiologie v praxi Možnosti aplikace prediktivní mikrobiologie v praxi
skos:prefLabel
Možnosti aplikace prediktivní mikrobiologie v praxi Možnosti aplikace prediktivní mikrobiologie v praxi Application possibilities of predictive microbiology in use
skos:notation
RIV/60461373:22330/02:00006889!RIV/2004/MSM/223304/N
n3:strany
15-19
n3:aktivita
n21:Z
n3:aktivity
Z(MSM 223300006)
n3:dodaniDat
n14:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n12:7010710 n12:5208254 n12:8177562 n12:4003594
n3:druhVysledku
n13:D
n3:duvernostUdaju
n17:S
n3:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
654389
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/02:00006889
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
predictive microbiology, Food Micro Model
n3:klicoveSlovo
n11:Food%20Micro%20Model n11:predictive%20microbiology
n3:kontrolniKodProRIV
[32E39527E165]
n3:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
XXXIII.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n3:obor
n20:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n14:2002
n3:tvurceVysledku
Pivoňka, Jan Čeřovský, Miroslav Cahlíková, Naděžda Voldřich, Michal
n3:typAkce
n15:CST
n3:zahajeniAkce
2002-01-01+01:00
n3:zamer
n18:MSM%20223300006
s:numberOfPages
150
n5:hasPublisher
Výzkumný ústav potravinářský
n19:isbn
80-902671-5-7
n8:organizacniJednotka
22330