This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n10http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006815%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN/
n16https://schema.org/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006815%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN
rdf:type
n12:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
The review on the present state in application of active packaging systems in food processing including active systems for microwave heating, gas absorbers, packages with antimicrobial effect as well as intelligent systems based on indicators of temperature, atmosphere composition, freshness, etc. Přehled současného stavu v aplikaci aktivních systémů balení při zpracování potravin včetně obalů pro mikrovlnný ohřev, absorbérů plynů, obalů s antimikrobním účinkem, stejně jako inteligentních systémů využívajících indikátorů teploty, složení atmosféry, čerstvosti produktu atd.
dcterms:title
The present state of application of active packaging systems in food processing. Současný stav aplikace aktivních systémů balení při výrobě potravin. Současný stav aplikace aktivních systémů balení při výrobě potravin.
skos:prefLabel
The present state of application of active packaging systems in food processing. Současný stav aplikace aktivních systémů balení při výrobě potravin. Současný stav aplikace aktivních systémů balení při výrobě potravin.
skos:notation
RIV/60461373:22330/02:00006815!RIV/2004/MSM/223304/N
n3:strany
4-10
n3:aktivita
n13:Z
n3:aktivity
Z(MSM 223300005)
n3:dodaniDat
n4:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n5:2186055 n5:3673197
n3:druhVysledku
n8:D
n3:duvernostUdaju
n17:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
664339
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/02:00006815
n3:jazykVysledku
n21:cze
n3:klicovaSlova
food packaging, active packaging
n3:klicoveSlovo
n7:active%20packaging n7:food%20packaging
n3:kontrolniKodProRIV
[76C31BDD0FCD]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
XI. Konference Konzervárensko-potravinářské dny
n3:obor
n20:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2002
n3:tvurceVysledku
Chudáčková, Kamila Dobiáš, Jaroslav
n3:typAkce
n15:CST
n3:zahajeniAkce
2002-11-18+01:00
n3:zamer
n11:MSM%20223300005
s:numberOfPages
50
n18:hasPublisher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
n16:isbn
80-238-978
n10:organizacniJednotka
22330