This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n10http://localhost/temp/predkladatel/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006787%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006787%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN
rdf:type
n6:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Zhodnoceny pozitivní a negativní kriteria vody, sladu, chmele, chmelových preparátů a kvasnic v technologii a kvalitě piva Positive and negative criteria of water, malt, hops, hops products and yeast influencing the beer technology and quality were evaluated.
dcterms:title
Optimum brewery raw materials and properties of yeast meeting the demand of up-to date technologies. Optimální vlastnosti surovin a kvasnic pro současné technologie Optimální vlastnosti surovin a kvasnic pro současné technologie
skos:prefLabel
Optimální vlastnosti surovin a kvasnic pro současné technologie Optimum brewery raw materials and properties of yeast meeting the demand of up-to date technologies. Optimální vlastnosti surovin a kvasnic pro současné technologie
skos:notation
RIV/60461373:22330/02:00006787!RIV/2004/MSM/223304/N
n4:strany
21
n4:aktivita
n14:Z
n4:aktivity
Z(MSM 223300006)
n4:cisloPeriodika
9
n4:dodaniDat
n7:2004
n4:domaciTvurceVysledku
n13:8931577
n4:druhVysledku
n12:J
n4:duvernostUdaju
n16:S
n4:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
657294
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/02:00006787
n4:jazykVysledku
n18:cze
n4:klicovaSlova
Water, malt, hops, hops products, yeast, positive criteria, negative criteria
n4:klicoveSlovo
n5:hops%20products n5:yeast n5:Water n5:negative%20criteria n5:positive%20criteria n5:malt n5:hops
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[B63906B5D2D5]
n4:nazevZdroje
Kvasný průmysl
n4:obor
n11:EI
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
1
n4:pocetUcastnikuAkce
0
n4:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n4:rokUplatneniVysledku
n7:2002
n4:svazekPeriodika
48
n4:tvurceVysledku
Basařová, Gabriela
n4:zamer
n17:MSM%20223300006
s:issn
0023-5830
s:numberOfPages
1
n10:organizacniJednotka
22330