This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00014631%21RIV06-GA0-22330___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00014631%21RIV06-GA0-22330___
rdf:type
n7:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Práce byla zaměřena na sledování produkce acidocinu v méce s 2,5 % hm. tuku obohaceném různými zdroji dusíku. V další části byla sledována účinnost acidocinu v mléce s 2,5 % hm. tuku a jeho stabilita za různých podmínek. Práce byla zaměřena na sledování produkce acidocinu v méce s 2,5 % hm. tuku obohaceném různými zdroji dusíku. V další části byla sledována účinnost acidocinu v mléce s 2,5 % hm. tuku a jeho stabilita za různých podmínek. This work aimed to determine, whether acidocin CH5 was produced in the milk (2,5%w/w of fat)fortified with different sources of nitrogen. The efficiency and stability of bacteriocin both in the milk (2,5 %w/w) was studied an different conditions.
dcterms:title
Production, efficiency and stability of acidocin CH5 in milk supplemented by various sources Produkce, účinnost a stabilita acidocinu CH5 v mléce obohaceném o různé zdroje dusíku Produkce, účinnost a stabilita acidocinu CH5 v mléce obohaceném o různé zdroje dusíku
skos:prefLabel
Production, efficiency and stability of acidocin CH5 in milk supplemented by various sources Produkce, účinnost a stabilita acidocinu CH5 v mléce obohaceném o různé zdroje dusíku Produkce, účinnost a stabilita acidocinu CH5 v mléce obohaceném o různé zdroje dusíku
skos:notation
RIV/60461373:22330/01:00014631!RIV06-GA0-22330___
n3:strany
25-27
n3:aktivita
n5:Z n5:P
n3:aktivity
P(GA104/98/P058), P(GA525/98/0652), Z(MSM 223300006)
n3:cisloPeriodika
1
n3:dodaniDat
n15:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n8:6522815 n8:5617766
n3:druhVysledku
n17:J
n3:duvernostUdaju
n19:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
693187
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/01:00014631
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
Lactobacillus; bacteriocin; milk; nitrogen sources
n3:klicoveSlovo
n12:Lactobacillus n12:nitrogen%20sources n12:milk n12:bacteriocin
n3:kodStatuVydavatele
SK - Slovenská republika
n3:kontrolniKodProRIV
[09F8259F3B73]
n3:nazevZdroje
Mliekarstvo
n3:obor
n13:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n10:GA104%2F98%2FP058 n10:GA525%2F98%2F0652
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2001
n3:svazekPeriodika
32
n3:tvurceVysledku
Chladková, K. Plocková, Milada Chumchalová, Jana
n3:zamer
n4:MSM%20223300006
s:issn
1210-3144
s:numberOfPages
3
n18:organizacniJednotka
22330