This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00013236%21RIV06-MSM-22330___/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n9http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00013236%21RIV06-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
The most important influence for decreasing of -galactooligosaccharides is during the first three days of pea germination. The combined effect of germination and the following microwave treatment and conventional air drying to final moisture content 12 - 14 % and the maximum temperature 80°C is recommended for improving the carbohydrates composition of the pea from a nutritional point of view. The most important influence for decreasing of -galactooligosaccharides is during the first three days of pea germination. The combined effect of germination and the following microwave treatment and conventional air drying to final moisture content 12 - 14 % and the maximum temperature 80°C is recommended for improving the carbohydrates composition of the pea from a nutritional point of view. Největší pokles obsahu flatuletních of -galaktooligosacharidů v semenech hrachu nastává po prvních třech dnech klíčení. Kombinovaný účinek klíčení, mikrovlnného ohřevu a horkovzdušného sušení na konečnou vlhkost 12 - 14 % s maximální teplotou sušení 80 °C je doporučen jako postup ke snížení vysokého obsahu -galaktooligosacharidů.
dcterms:title
Mikrovlnné ošetření naklíčeného žlutého hrachu Microwave Treatment of Germinated Yellow Pen Microwave Treatment of Germinated Yellow Pen
skos:prefLabel
Mikrovlnné ošetření naklíčeného žlutého hrachu Microwave Treatment of Germinated Yellow Pen Microwave Treatment of Germinated Yellow Pen
skos:notation
RIV/60461373:22330/01:00013236!RIV06-MSM-22330___
n3:strany
443-450
n3:aktivita
n14:P
n3:aktivity
P(OK 325)
n3:dodaniDat
n10:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n11:3496910 n11:7774710 n11:1780328 n11:3321509
n3:druhVysledku
n20:C
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
686950
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/01:00013236
n3:jazykVysledku
n17:eng
n3:klicovaSlova
pea, germinatio, microwave treatment, α -galactosides
n3:klicoveSlovo
n4:-galactosides n4:germinatio n4:microwave%20treatment n4:pea n4:%26%23945
n3:kontrolniKodProRIV
[EE677A9443C5]
n3:mistoVydani
Westerville, Ohio
n3:nazevZdroje
Microwaves: Theory and Application in Materials Processing V.
n3:obor
n6:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:projekt
n19:OK%20325
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2001
n3:tvurceVysledku
Bubník, Zdeněk Pour, Vladimír Kadlec, Pavel Hinková, Andrea
s:numberOfPages
7
n5:hasPublisher
American Ceramic Society
n18:isbn
0-944904-43-2
n9:organizacniJednotka
22330