This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004729%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN/
n20https://schema.org/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n21http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004729%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN
rdf:type
n10:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
V této práci byla hodnocena kvalita 50 vzorků průmyslově vyráběných smažených snack výrobků zakoupených v běžné obchodní síti. U těchto vzorků byly hodnoceny zejména obsah polymerních lipidů a peroxidové číslo. Quality of fried snack foods in the Czech shops was followed. Fifty samples were analysed and contents of polymerised triacylglycerols and peroxide values were determined.
dcterms:title
Quality of fried snack foods in Czech republic - preliminary study Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky
skos:prefLabel
Quality of fried snack foods in Czech republic - preliminary study Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky Kvalita smažených snack výrobků na českém trhu - předběžné výsledky
skos:notation
RIV/60461373:22330/01:00004729!RIV/2004/MSM/223304/N
n3:strany
105-109
n3:aktivita
n9:Z
n3:aktivity
Z(MSM 223300004)
n3:dodaniDat
n21:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n5:8649405 n5:3115518 n5:8440646
n3:druhVysledku
n16:D
n3:duvernostUdaju
n8:S
n3:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
684934
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/01:00004729
n3:jazykVysledku
n15:cze
n3:klicovaSlova
snack foods; peroxide value; polymerised triacylglycerols
n3:klicoveSlovo
n4:snack%20foods n4:polymerised%20triacylglycerols n4:peroxide%20value
n3:kontrolniKodProRIV
[42E53425F9C1]
n3:mistoKonaniAkce
Železná Ruda - Špičák
n3:mistoVydani
Neuveden
n3:nazevZdroje
Sborník přednášek z XXXIX. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
n3:obor
n11:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n21:2001
n3:tvurceVysledku
Trojáková, Ludmila Réblová, Zuzana Koplík, Richard Panovská, Zdenka
n3:typAkce
n17:CST
n3:zahajeniAkce
2001-05-16+02:00
n3:zamer
n19:MSM%20223300004
s:numberOfPages
5
n12:hasPublisher
Unilever ČR, Povltavské tukové závody
n20:isbn
80-86238-14-8
n18:organizacniJednotka
22330