This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n8http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13https://schema.org/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004423%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n19http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004423%21RIV%2F2004%2FMSM%2F223304%2FN
rdf:type
n16:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Byly provedeny výroby sýru Eidamská cihla s různým typem syřidla (termostabilní a termolabilní mikrobiální, přírodní a fermentačně získaný chymosin). Sýry byly hodnoceny po 0, 2, 5, 10, 15 a 20 týdnech zrání. Největší rozsah proteolýzy byl zjištěn při použití termostabilního mikrobiálního syřidla, nejnižší proteolýzu vykazovalo přirodní syřidlo (50% chymosinu a pepsinu). Stanovení produktů proteolýzy metodou OPA poskytovalo ve srovnání s Kjeldalovou metodou méně průkazné výsledky. Dutch type cheeses were produced with different rennet type (microbial rennet and thermolabile microbial rennet, natural rennet, and microbial chymosin). Cheese sampling was performed in 0, 2, 5, 10, 15, and 20 weeks of cheese ripening. The most extensivproteolytic activity exhibited thermostabile microbial rennet; rennet containing 50 % of pepsin exhibited the lowest one. OPA method given information about ripening course seems to be lower in comparison with Kjeldahl method.
dcterms:title
Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu EFFECT OF RENNET TYPE ON PROTEOLYSIS OF EIDAM-TYPE CHEESE DURING RIPENING Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu
skos:prefLabel
EFFECT OF RENNET TYPE ON PROTEOLYSIS OF EIDAM-TYPE CHEESE DURING RIPENING Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu Vliv typu syřidla na proteolýzu v průběhu zrání sýrů eidamského typu
skos:notation
RIV/60461373:22330/01:00004423!RIV/2004/MSM/223304/N
n3:strany
102;106
n3:aktivita
n10:Z
n3:aktivity
Z(MSM 223300004)
n3:dodaniDat
n19:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n6:1799967 n6:7210515
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n9:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
700803
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/01:00004423
n3:jazykVysledku
n4:cze
n3:klicovaSlova
cheese; proteolysis; rennet
n3:klicoveSlovo
n12:rennet n12:cheese n12:proteolysis
n3:kontrolniKodProRIV
[3990414BE8CC]
n3:mistoKonaniAkce
Praha
n3:mistoVydani
Neuveden
n3:nazevZdroje
Celostátní přehlídky sýrů 2001 - Výsledky přehlídek a sborník semináře Mléko a sýry 2001
n3:obor
n21:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n19:2001
n3:tvurceVysledku
Štětina, Jiří Němcová, Lucie Vakulenko, Diana Čurda, Ladislav
n3:typAkce
n18:CST
n3:zahajeniAkce
2001-01-01+01:00
n3:zamer
n7:MSM%20223300004
s:numberOfPages
5
n8:hasPublisher
Česká společnost chemická (ČSCH), VŠCHT Praha a ČZU Praha
n13:isbn
80-86238-12-1
n14:organizacniJednotka
22330