This HTML5 document contains 52 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n10http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A_____%2F02%3A00004331%21RIV%2F2003%2FMZE%2F410003%2FN/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A_____%2F02%3A00004331%21RIV%2F2003%2FMZE%2F410003%2FN
rdf:type
skos:Concept n14:Vysledek
dcterms:description
Kvalita hořčice bílé, černé, sareptské a jejich význam v zemědělství a v konzervárenském průmyslu. Současná odrůdová skladba hořčic a možnosti ovlivnění jejich kvality agrotechnikou. Světové trendy v kvalitě hořčic. Quality of mustard white, nigra, juncea and their importance in agriculture and canning industries. Contemporary varieties of mustards and possibilities influence their quality of agrotechnics. World trends in quality of mustards.
dcterms:title
Kvalita hořčice. Kvalita hořčice. Quality of mustard
skos:prefLabel
Kvalita hořčice. Kvalita hořčice. Quality of mustard
skos:notation
RIV/60460709:_____/02:00004331!RIV/2003/MZE/410003/N
n3:strany
16-19
n3:aktivita
n12:Z n12:P
n3:aktivity
P(EP9233), P(GA521/99/0465), Z(MSM 412100002)
n3:dodaniDat
n15:2003
n3:domaciTvurceVysledku
n17:4502523 n17:5116333
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
651355
n3:idVysledku
RIV/60460709:_____/02:00004331
n3:jazykVysledku
n6:cze
n3:klicovaSlova
quality, mustard white, nigra, juncea, mustard oil, varieties, agrotechnics, trends
n3:klicoveSlovo
n4:juncea n4:nigra n4:quality n4:trends n4:varieties n4:agrotechnics n4:mustard%20oil n4:mustard%20white
n3:kontrolniKodProRIV
[C89AE1D9838D]
n3:mistoKonaniAkce
Stehelčeves
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Hořčice bílá. Agrotechnika, rajonizace, ochrana, kvalita, marketing, druhy a typy hořčice.
n3:obor
n11:GC
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:projekt
n8:EP9233 n8:GA521%2F99%2F0465
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2002
n3:tvurceVysledku
Zukalová, Helena Vašák, Jan
n3:typAkce
n18:CST
n3:zahajeniAkce
2002-03-05+01:00
n3:zamer
n7:MSM%20412100002
s:numberOfPages
4
n10:hasPublisher
Selekta, a.s.