This HTML5 document contains 40 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n8http://localhost/temp/predkladatel/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18https://schema.org/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F99%3A00000812%21RIV%2F2000%2FMSM%2F412100/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F99%3A00000812%21RIV%2F2000%2FMSM%2F412100
rdf:type
n14:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Benzoic acid is natural component of acidulated milk product. Two yoghurt series was prepared and inoculated with cultures JK and WV2 three samples each, every sample was from different milking. Enhanced natural volume of benzoic acid in fermentated milkproduct from goat milk may be connect with hippuric acid volume in goat milk. Kyselina benzoová je přirozenou součástí okyselených mléčných výrobků. Byly připraveny dvě jogurtové řady a byly inokulovány kulturami JK a WV2 pokaždé ve třech opakování. Pokaždé z jiného způsobu dojení.Zvýšení přírodního obsahu kyseliny benzoové ve fermentovaných mléčných produktech z kozího mléka může být spojeno s obsahem kyseliny hipurové v kozím mléce.
dcterms:title
Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka Benzoic acid level in model milk products from goat milk Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka
skos:prefLabel
Benzoic acid level in model milk products from goat milk Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka
skos:notation
RIV/60460709:41210/99:00000812!RIV/2000/MSM/412100
n3:strany
39
n3:aktivita
n10:Z
n3:aktivity
Z(MSM 412100003)
n3:dodaniDat
n9:2000
n3:domaciTvurceVysledku
Louda, František
n3:druhVysledku
n19:D
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
741823
n3:idVysledku
RIV/60460709:41210/99:00000812
n3:jazykVysledku
n5:cze
n3:klicovaSlova
benzoic acid; acidulated; yoghurt; cultures
n3:klicoveSlovo
n13:yoghurt n13:benzoic%20acid n13:acidulated n13:cultures
n3:kontrolniKodProRIV
[74D9F8BD1930]
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Den mléka 1999
n3:obor
n16:GG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n9:1999
n3:tvurceVysledku
Louda, František
n3:zamer
n15:MSM%20412100003
s:numberOfPages
2
n17:hasPublisher
Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra chovu skotu a mlékařství
n18:isbn
80-213-0505-3
n8:organizacniJednotka
41210