This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F11%3A50464%21RIV12-MZE-41210___/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F11%3A50464%21RIV12-MZE-41210___
rdf:type
skos:Concept n9:Vysledek
dcterms:description
Složení mléčného tuku není po celou dobu laktace konstantní a mění se jak jeho obsah, tak i zastoupení jednotlivých mastných kyselin v něm. V našem sledování bylo hodnoceno celkem 27 dojnic holštýnského skotu v prvních 12 týdnech laktace. Pro hodnocení vývoje obsahu mastných kyselin v průběhu sledovaného období byl využit program SAS 9.1. a Microsoft Excel. Nejvíce zastoupenými mastnými kyselinami v mléce byly kyselina palmitová a olejová. V průběhu sledování se zvyšoval obsah nasycených mastných kyselin v mléce, zatímco obsah nenasycených mastných kyselin během stejného období klesal. The composition of milk fat is not a constant throughout lactation and the content of fat is changing as well as composition of fatty acids. A total of 27 Holstein cows were evaluated in our observation duringthe first 12 weeks of their lactation. Programs SAS 9.1. and Microsoft Excel were used for evaluation of the fatty acids course during the reporting period . The highest content of fatty acids in milk were palmitic acids and oleic acid. Content of saturated fatty acids increased and content of unsaturated fatty acids decreased during our observation. Složení mléčného tuku není po celou dobu laktace konstantní a mění se jak jeho obsah, tak i zastoupení jednotlivých mastných kyselin v něm. V našem sledování bylo hodnoceno celkem 27 dojnic holštýnského skotu v prvních 12 týdnech laktace. Pro hodnocení vývoje obsahu mastných kyselin v průběhu sledovaného období byl využit program SAS 9.1. a Microsoft Excel. Nejvíce zastoupenými mastnými kyselinami v mléce byly kyselina palmitová a olejová. V průběhu sledování se zvyšoval obsah nasycených mastných kyselin v mléce, zatímco obsah nenasycených mastných kyselin během stejného období klesal.
dcterms:title
Development of fatty acids in milk of Holstein cows Vývoj obsahu mastných kyselin v mléce holštýnských dojnic Vývoj obsahu mastných kyselin v mléce holštýnských dojnic
skos:prefLabel
Vývoj obsahu mastných kyselin v mléce holštýnských dojnic Development of fatty acids in milk of Holstein cows Vývoj obsahu mastných kyselin v mléce holštýnských dojnic
skos:notation
RIV/60460709:41210/11:50464!RIV12-MZE-41210___
n9:predkladatel
n10:orjk%3A41210
n4:aktivita
n13:P n13:Z
n4:aktivity
P(QH91270), Z(MSM6046070901)
n4:cisloPeriodika
4
n4:dodaniDat
n8:2012
n4:domaciTvurceVysledku
n5:5531586 n5:5149797 n5:7973039 n5:9700838
n4:druhVysledku
n7:J
n4:duvernostUdaju
n16:S
n4:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
240908
n4:idVysledku
RIV/60460709:41210/11:50464
n4:jazykVysledku
n20:cze
n4:klicovaSlova
milk fat, fatty acids, holstein cattle
n4:klicoveSlovo
n12:milk%20fat n12:holstein%20cattle n12:fatty%20acids
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[BCF60BE2C164]
n4:nazevZdroje
Náš chov
n4:obor
n14:GG
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:projekt
n17:QH91270
n4:rokUplatneniVysledku
n8:2011
n4:svazekPeriodika
LXXI
n4:tvurceVysledku
Ducháček, Jaromír Beran, Jan Okrouhlá, Monika Stádník, Luděk
n4:wos
0
n4:zamer
n11:MSM6046070901
s:issn
0027-8068
s:numberOfPages
3
n18:organizacniJednotka
41210