This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n7http://localhost/temp/predkladatel/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n11https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A22361%21RIV08-MZE-41210___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A22361%21RIV08-MZE-41210___
rdf:type
n16:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Ecological farming does not improve baking quality of triticale, but on the base of our results, there is noticeable influence on the protein composition. Increases content of albumins and globulins thereby also nutrition quality. Ekologické pěstování nezlepšuje pekárenskou jakost tritikale, ale jak ukázaly další sledování, ovlivňuje skladbu bílkovin. Zvyšuje se obsah albuminů a globulinů a tím nutriční hodnota. Ekologické pěstování nezlepšuje pekárenskou jakost tritikale, ale jak ukázaly další sledování, ovlivňuje skladbu bílkovin. Zvyšuje se obsah albuminů a globulinů a tím nutriční hodnota.
dcterms:title
Kvalita tritikale z ekologického a intenzivního pěstování Quality of triticale from ecological and intensive cultivation Kvalita tritikale z ekologického a intenzivního pěstování
skos:prefLabel
Kvalita tritikale z ekologického a intenzivního pěstování Quality of triticale from ecological and intensive cultivation Kvalita tritikale z ekologického a intenzivního pěstování
skos:notation
RIV/60460709:41210/07:22361!RIV08-MZE-41210___
n3:strany
85;88
n3:aktivita
n17:P n17:Z
n3:aktivity
P(QG50034), Z(MSM6046070901)
n3:dodaniDat
n12:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n18:9047131
n3:druhVysledku
n10:D
n3:duvernostUdaju
n22:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
430215
n3:idVysledku
RIV/60460709:41210/07:22361
n3:jazykVysledku
n8:cze
n3:klicovaSlova
ecological farming; triticale; varieties; milling and baking quality
n3:klicoveSlovo
n4:milling%20and%20baking%20quality n4:triticale n4:varieties n4:ecological%20farming
n3:kontrolniKodProRIV
[F1BD119470D2]
n3:mistoKonaniAkce
CZU Praha
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Ekologické zemědělství
n3:obor
n13:GC
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:projekt
n19:QG50034
n3:rokUplatneniVysledku
n12:2007
n3:tvurceVysledku
Petr, Jiří
n3:typAkce
n20:WRD
n3:zahajeniAkce
2007-02-06+01:00
n3:zamer
n21:MSM6046070901
s:numberOfPages
4
n15:hasPublisher
Česká zemědělská univerzita v Praze
n11:isbn
978-80-213-1611-9
n7:organizacniJednotka
41210