This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://localhost/temp/predkladatel/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A22109%21RIV08-MZE-41210___/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A22109%21RIV08-MZE-41210___
rdf:type
n4:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Dissected belly forms c. 2O % of carcass body. Its complicated tissue structure doesn´t allow to estimate the class of this meat part easily. The article describes the possibility of the belly meat part classification: 1. Forecast according to lean meat share in carcass body, 2. subjective classification, 3. instrument usage (VIA). Disekovaný bok tvoří cca 20% jatečného trupu. Jeho komplikované tkáňové složení neumožňuje snadno odhadnout kvalitu této partie. Článek popisuje možnosti klasifikace partie boku: 1.Odhad dle zmasilosti JUT, 2. subjektivní hodnocení, 3. využití přístojů (obrazová analýza). Disekovaný bok tvoří cca 20% jatečného trupu. Jeho komplikované tkáňové složení neumožňuje snadno odhadnout kvalitu této partie. Článek popisuje možnosti klasifikace partie boku: 1.Odhad dle zmasilosti JUT, 2. subjektivní hodnocení, 3. využití přístojů (obrazová analýza).
dcterms:title
Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat Possibilities of the objective classification of the pig belly meat part Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat
skos:prefLabel
Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat Possibilities of the objective classification of the pig belly meat part
skos:notation
RIV/60460709:41210/07:22109!RIV08-MZE-41210___
n3:strany
46;47
n3:aktivita
n14:P n14:Z
n3:aktivity
P(QG60045), Z(MSM6046070901)
n3:cisloPeriodika
67
n3:dodaniDat
n5:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n17:2021455 n17:3066207 n17:3505774
n3:druhVysledku
n13:J
n3:duvernostUdaju
n18:S
n3:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
435332
n3:idVysledku
RIV/60460709:41210/07:22109
n3:jazykVysledku
n19:cze
n3:klicovaSlova
pig; carcas composition; belly; VIA
n3:klicoveSlovo
n8:carcas%20composition n8:belly n8:pig n8:VIA
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[DCF048D78872]
n3:nazevZdroje
Náš chov
n3:obor
n16:GG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n9:QG60045
n3:rokUplatneniVysledku
n5:2007
n3:svazekPeriodika
3
n3:tvurceVysledku
Stupka, Roman Čítek, Jaroslav Šprysl, Michal
n3:zamer
n12:MSM6046070901
s:issn
0027-8068
s:numberOfPages
2
n15:organizacniJednotka
41210