This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21https://schema.org/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A20457%21RIV08-MSM-41210___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A20457%21RIV08-MSM-41210___
rdf:type
skos:Concept n20:Vysledek
dcterms:description
Kyselost kozího mléka byla sledována v různých stádiích laktace. Titrační kyselost byla stanovena Soxhlet-Henkelovou metodou. Kozí sýry byly zmrazeny a převezeny do laboratoře, kde byla stanovena jejich kyselost. Průměrná titrační kyselost mléka po nadojení byla 6,55 SH. Vyšší kyselost mléka měla vliv na výrobu sýrů: čas koagulace byl kratší a kyselost finálního výrobku byla vyšší. Kyselost kozího mléka byla sledována v různých stádiích laktace. Titrační kyselost byla stanovena Soxhlet-Henkelovou metodou. Kozí sýry byly zmrazeny a převezeny do laboratoře, kde byla stanovena jejich kyselost. Průměrná titrační kyselost mléka po nadojení byla 6,55 SH. Vyšší kyselost mléka měla vliv na výrobu sýrů: čas koagulace byl kratší a kyselost finálního výrobku byla vyšší. Goat milk acidity was monitored in different stages of lactation during the processing. Titratable acidity of samples was determined by Soxhlet-Henkel method. Goat cheese products were frozen and transported to the laboratory where their acidity was determined too. The average titratable acidity of milk after milking was 6.55 SH. Higher acidity of milk influenced cheesemaking: the milk coagulation time was shorter and the acidity of final products was higher.
dcterms:title
The effect of goat milk acidity to the cheese quality Vliv kyselosti kozího mléka na kvalitu sýrů Vliv kyselosti kozího mléka na kvalitu sýrů
skos:prefLabel
Vliv kyselosti kozího mléka na kvalitu sýrů Vliv kyselosti kozího mléka na kvalitu sýrů The effect of goat milk acidity to the cheese quality
skos:notation
RIV/60460709:41210/07:20457!RIV08-MSM-41210___
n3:strany
285;287
n3:aktivita
n12:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046070901)
n3:dodaniDat
n10:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n11:6547486 n11:9589244 n11:1250671
n3:druhVysledku
n17:D
n3:duvernostUdaju
n4:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
458395
n3:idVysledku
RIV/60460709:41210/07:20457
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
goat milk, titratable acidity, goat cheese
n3:klicoveSlovo
n6:goat%20cheese n6:goat%20milk n6:titratable%20acidity
n3:kontrolniKodProRIV
[5F5D114CAEAC]
n3:mistoKonaniAkce
Nitra
n3:mistoVydani
Nitra
n3:nazevEdiceCisloSvazku
Neuvedeno, 0
n3:nazevZdroje
Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, II. diel.
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2007
n3:tvurceVysledku
Dragounová, Hedvika Kouřimská, Lenka Babička, Luboš
n3:typAkce
n5:WRD
n3:zahajeniAkce
2007-03-28+02:00
n3:zamer
n9:MSM6046070901
s:numberOfPages
3
n7:hasPublisher
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
n21:isbn
978-80-8069-861-4
n18:organizacniJednotka
41210