This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A15998%21RIV07-MSM-41210___/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n17https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A15998%21RIV07-MSM-41210___
rdf:type
n16:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
The quality of gluten for specific final utilization depends on optimal combination of storage proteins – gliadins and glutenins. Gliadins influence viscosity and glutenins elasticity and tolerance to elongation of dough. Technological quality and protein composition of the wheat grain are influenced significantly by the system of growing. A selected set of winter wheat varieties from different groups of quality (E, A, B, C), from organic and conventional farming was evaluated in relation to rheological parameters and protein composition of grain. Kvalita lepku pro specifické finální užití je určena zejména optimální kombinací zásobních glutenových proteinů – gliadinů a gluteninů. Každý z nich přispívá unikátním způsobem reologii – viskozita je ovlivňována především gliadiny a elasticita gluteniny. Technologická kvalita a skladba bílkovin zrna pšenice je významně ovlivněna způsobem pěstování. Cílem práce bylo vyhodnotit vtahy mezi reologickými charakteristikami a skladbou bílkovin u vybraného souboru pšenice ozimé z různých skupin jakosti (E, A, B, C) z ekologického a konvenčního způsobu pěstování. Kvalita lepku pro specifické finální užití je určena zejména optimální kombinací zásobních glutenových proteinů – gliadinů a gluteninů. Každý z nich přispívá unikátním způsobem reologii – viskozita je ovlivňována především gliadiny a elasticita gluteniny. Technologická kvalita a skladba bílkovin zrna pšenice je významně ovlivněna způsobem pěstování. Cílem práce bylo vyhodnotit vtahy mezi reologickými charakteristikami a skladbou bílkovin u vybraného souboru pšenice ozimé z různých skupin jakosti (E, A, B, C) z ekologického a konvenčního způsobu pěstování.
dcterms:title
Relations between protein composition and rheological characteristics of winter wheat from organic and conventional farming Vztah mezi skladbou bílkovin a reologickými charakteristikami ozimé pšenice z ekologického a konvenčního způsobu pěstování Vztah mezi skladbou bílkovin a reologickými charakteristikami ozimé pšenice z ekologického a konvenčního způsobu pěstování
skos:prefLabel
Vztah mezi skladbou bílkovin a reologickými charakteristikami ozimé pšenice z ekologického a konvenčního způsobu pěstování Relations between protein composition and rheological characteristics of winter wheat from organic and conventional farming Vztah mezi skladbou bílkovin a reologickými charakteristikami ozimé pšenice z ekologického a konvenčního způsobu pěstování
skos:notation
RIV/60460709:41210/06:15998!RIV07-MSM-41210___
n3:strany
0;0
n3:aktivita
n21:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046070901)
n3:dodaniDat
n12:2007
n3:domaciTvurceVysledku
n13:3123332 n13:1683179
n3:druhVysledku
n8:D
n3:duvernostUdaju
n15:S
n3:entitaPredkladatele
n4:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
508774
n3:idVysledku
RIV/60460709:41210/06:15998
n3:jazykVysledku
n14:cze
n3:klicovaSlova
wheat quality, organic farming, conventional farming, protein composition
n3:klicoveSlovo
n9:conventional%20farming n9:protein%20composition n9:organic%20farming n9:wheat%20quality
n3:kontrolniKodProRIV
[2F841F214D7F]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevEdiceCisloSvazku
Neuvedeno, 0
n3:nazevZdroje
MendelNet 06 Agro
n3:obor
n18:GC
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n12:2006
n3:tvurceVysledku
Capouchová, Ivana Krejčířová, Lucie
n3:typAkce
n11:WRD
n3:zahajeniAkce
2006-11-29+01:00
n3:zamer
n20:MSM6046070901
s:numberOfPages
1
n5:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n17:isbn
80-7157-999-8
n19:organizacniJednotka
41210