This HTML5 document contains 52 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n7http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n13https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A12928%21RIV06-MSM-41210___/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A12928%21RIV06-MSM-41210___
rdf:type
skos:Concept n20:Vysledek
dcterms:description
Byly sledovány změny obsahu antioxidantů v oleji při skladování a smažení bramborových hranolků. The changes in antioxidants content of oil used for storage and deep-fat frying of potatoes have been studied. Byly sledovány změny obsahu antioxidantů v oleji při skladování a smažení bramborových hranolků.
dcterms:title
Působení antioxidantů při skladování a smažení Působení antioxidantů při skladování a smažení Activity of antioxidants during storage and frying
skos:prefLabel
Působení antioxidantů při skladování a smažení Působení antioxidantů při skladování a smažení Activity of antioxidants during storage and frying
skos:notation
RIV/60460709:41210/05:12928!RIV06-MSM-41210___
n3:strany
166;170
n3:aktivita
n15:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046070901)
n3:dodaniDat
n14:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n12:7733852 n12:1250671 n12:6547486
n3:druhVysledku
n4:D
n3:duvernostUdaju
n18:S
n3:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
539717
n3:idVysledku
RIV/60460709:41210/05:12928
n3:jazykVysledku
n8:cze
n3:klicovaSlova
antioxidants, oxidation, storage, frying, rapeseed oil
n3:klicoveSlovo
n5:storage n5:frying n5:oxidation n5:antioxidants n5:rapeseed%20oil
n3:kontrolniKodProRIV
[C1C56C850632]
n3:mistoKonaniAkce
Štrbské Pleso
n3:mistoVydani
Bratislava
n3:nazevEdiceCisloSvazku
Neuvedeno, 0
n3:nazevZdroje
Zborník referátových a posterových príspevkov z XX. vedeckej konferencie Cudzorodé látky v požívatinách
n3:obor
n9:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n14:2005
n3:tvurceVysledku
Gordon, Michael H. Babička, Luboš Pánek, Jan Poustková, Ivana Kouřimská, Lenka
n3:typAkce
n17:WRD
n3:zahajeniAkce
2005-10-03+02:00
n3:zamer
n21:MSM6046070901
s:numberOfPages
5
n16:hasPublisher
Slovenská technická univerzita v Bratislave
n13:isbn
80-227-2322-3
n7:organizacniJednotka
41210