This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n21http://localhost/temp/predkladatel/
n18http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16https://schema.org/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A12201%21RIV06-MSM-41210___/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A12201%21RIV06-MSM-41210___
rdf:type
skos:Concept n19:Vysledek
dcterms:description
V současné době se výživa stále více zaměřuje na zdravotně prospěšné potraviny a k nim můžeme řadit mléčné výrobky z kozího mléka i kozí maso. Hlavní předností kozího mléka je vysoká stravitelnost a jeho využití ve výživě dětí při intoleranci kravského mléka. Práce hodnotila vybrané ukazatele mléčné užitkovosti ovlivňující laktaci koz. Průměrná denní dojivost byla na farmě za rok 2004 – 3,26 kg mléka, obsah tuku 2,42 %,obsah bílkovin 2,80 % a obsah laktózy 4,48 %. V současné době se výživa stále více zaměřuje na zdravotně prospěšné potraviny a k nim můžeme řadit mléčné výrobky z kozího mléka i kozí maso. Hlavní předností kozího mléka je vysoká stravitelnost a jeho využití ve výživě dětí při intoleranci kravského mléka. Práce hodnotila vybrané ukazatele mléčné užitkovosti ovlivňující laktaci koz. Průměrná denní dojivost byla na farmě za rok 2004 – 3,26 kg mléka, obsah tuku 2,42 %,obsah bílkovin 2,80 % a obsah laktózy 4,48 %. Nutrition of farm animals are focused more and more to health beneficial food, milk product of goat milk and goat meat to for example. The main positive trait of goat milk is his high digestible value and using in children nutrition with non-tolerance to cow milk. The work evaluated chosen factors of milk production influencing to goat lactation. The average of daily milk yield was 3,26 kg of milk with 2,42% of fatt, 2,8% of protein and 4,48% of laktose in 2004.
dcterms:title
Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz Evaluation of milk production and milk solid components in relation to lactation period in goat milk
skos:prefLabel
Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz Evaluation of milk production and milk solid components in relation to lactation period in goat milk
skos:notation
RIV/60460709:41210/05:12201!RIV06-MSM-41210___
n3:strany
105;108
n3:aktivita
n11:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046070901)
n3:dodaniDat
n10:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n12:5149797 n12:6632718
n3:druhVysledku
n4:D
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n8:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
543027
n3:idVysledku
RIV/60460709:41210/05:12201
n3:jazykVysledku
n14:cze
n3:klicovaSlova
lactation number, phase of lactation, goat milk
n3:klicoveSlovo
n5:goat%20milk n5:phase%20of%20lactation n5:lactation%20number
n3:kontrolniKodProRIV
[7DA53BBA101E]
n3:mistoKonaniAkce
Praha
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevEdiceCisloSvazku
Neuvedeno, 0
n3:nazevZdroje
Sborník z konference z mezinárodní účastí %22Den mléka 2005%22
n3:obor
n17:GG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2005
n3:tvurceVysledku
Stádník, Luděk Toušová, Renata
n3:typAkce
n7:WRD
n3:zahajeniAkce
2005-05-12+02:00
n3:zamer
n15:MSM6046070901
s:numberOfPages
4
n18:hasPublisher
Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. (Katedra speciální zootechniky; Katedra kvality zemědělských produktů); Česká zemědělská společnost; ISV NAKLADATELSTVÍ
n16:isbn
80-213-1327-7
n21:organizacniJednotka
41210