This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005380%21RIV%2F2004%2FMSM%2F412104%2FN/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005380%21RIV%2F2004%2FMSM%2F412104%2FN
rdf:type
n16:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
On basis of evaluation experiments were definite key factors which influence of effectiveness the production on pig meat. The nutritional factors function on quality of meat and fat in different from period of life different intensity. Mostly influence of profitability has a maintenance need, retention of A in body and quantity of accepted energy. For domestic conditions was determination corresponding value. Na základě hodnocení experimentů byly definovány klíčové faktory, které ovlivňují efektivitu produkce vepřového masa. Funkce nutričních faktorů na kvalitu masa a tuku jsou rozdílné dle růstové fáze a intenzity růstu. Profitabilitu nejvíce ovlivňuje záchovná potřeba, retence dusíku a množství přijaté energie. Pro domácí podmínky byly určeny odpovídající hodnoty.
dcterms:title
Výživa prasat ve vztahu k efektivitě výroby vepřového masa Pig Nutrition in Relation to Efficiency of Pork Production Výživa prasat ve vztahu k efektivitě výroby vepřového masa
skos:prefLabel
Pig Nutrition in Relation to Efficiency of Pork Production Výživa prasat ve vztahu k efektivitě výroby vepřového masa Výživa prasat ve vztahu k efektivitě výroby vepřového masa
skos:notation
RIV/60460709:41210/03:00005380!RIV/2004/MSM/412104/N
n3:strany
24-27
n3:aktivita
n9:Z
n3:aktivity
Z(MSM 412100003)
n3:cisloPeriodika
6
n3:dodaniDat
n13:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n12:3812758 n12:2574330 n12:8123330
n3:druhVysledku
n6:J
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n4:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
635028
n3:idVysledku
RIV/60460709:41210/03:00005380
n3:jazykVysledku
n14:cze
n3:klicovaSlova
pigs;fattening;growth;conversion;effectivenes
n3:klicoveSlovo
n10:fattening n10:conversion n10:pigs n10:growth n10:effectivenes
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[FED0EE496A38]
n3:nazevZdroje
Krmivářství
n3:obor
n7:GG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2003
n3:svazekPeriodika
7
n3:tvurceVysledku
Neužil, Tomáš Kodeš, Alois Hučko, Boris
n3:zamer
n18:MSM%20412100003
s:issn
1212-9992
s:numberOfPages
4
n17:organizacniJednotka
41210