This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n9http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n8http://localhost/temp/predkladatel/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n19https://schema.org/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00004240%21RIV%2F2003%2FMSM%2F412103%2FN/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00004240%21RIV%2F2003%2FMSM%2F412103%2FN
rdf:type
skos:Concept n21:Vysledek
dcterms:description
The effect of quantitative feed restriction on carcass content and food value of rabbit meat was studied. Rabbits were fattened from 35 to 84 days of age. The rabbits were divided into 5 groups (8 rabbits in group), group 1 fed ad libitum, group 2 was restricted from 35 to 42 days of age, group 3 was restricted from 42 to 49 days of age, group 4 was restricted from 56 to 63 days of age, group 5 was restricted from 35 to 49 days of age and from 56 to 63 days of age. Restricted feeding did not affect thedressing percentage. The loin of carcass weight was significantly influenced by groups with restricted feeding from 56 to 63 days of age. The restriction decreased share of kidney fat from carcass. Byl sledován vliv kvantitativní restrikce na složení jatečného trupu a nutriční hodnotu králičího masa. Jatečný rozbor a analýzy svalstva hřbetu a stehen byly prováděny u 40 králíků Hyplus ve věku 84 dnů. Králíci byli krmeni ad libitum (skupina 1), restringováni mezi 35.-42.dnem věku (skupina 2), 42.-49.dnem věku (skupina 3), 56.-63. dnem věku (skupina 4) a 35.-49. a 56.-63.dnem věku (skupina 5). Jatečná výtěžnost nebyla restrikcí ovlivněna, u skupin, kde byla restrikce mezi 56.-63.dnem věku došlo ke snížení podílu hřbetu z jatečného trupu. Restrikce snížila obsah ledvinového tuku. Restrikcí byl signifikantně ovlivněn obsah cholesterolu a energetická hodnota svalstva stehen a hřbetu, ve hřbetním svalstvu obsah tuku, bílkovin a hydrohyprolinu.
dcterms:title
Jatečná užitkovost a kvalita masa brojlerových králíků při kvantitativní restrikci Jatečná užitkovost a kvalita masa brojlerových králíků při kvantitativní restrikci The effect of quantitative feed restriction on dressing percentage and meat quality
skos:prefLabel
Jatečná užitkovost a kvalita masa brojlerových králíků při kvantitativní restrikci The effect of quantitative feed restriction on dressing percentage and meat quality Jatečná užitkovost a kvalita masa brojlerových králíků při kvantitativní restrikci
skos:notation
RIV/60460709:41210/02:00004240!RIV/2003/MSM/412103/N
n5:strany
9
n5:aktivita
n18:Z
n5:aktivity
Z(MSM 412100001)
n5:dodaniDat
n10:2003
n5:domaciTvurceVysledku
n13:9349618 n13:4974530
n5:druhVysledku
n6:D
n5:duvernostUdaju
n16:S
n5:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
650016
n5:idVysledku
RIV/60460709:41210/02:00004240
n5:jazykVysledku
n20:cze
n5:klicovaSlova
rabbit, restriction, meat quality
n5:klicoveSlovo
n14:restriction n14:meat%20quality n14:rabbit
n5:kontrolniKodProRIV
[5C0B69CB3E6A]
n5:mistoKonaniAkce
Brno
n5:mistoVydani
Brno
n5:nazevZdroje
Sborník - XXIX. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
n5:obor
n7:GG
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n5:pocetTvurcuVysledku
4
n5:pocetUcastnikuAkce
0
n5:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n5:rokUplatneniVysledku
n10:2002
n5:tvurceVysledku
Skřivanová, Věra Zita, Lukáš Kacerovská, Libuše Tůmová, Eva
n5:typAkce
n15:CST
n5:zahajeniAkce
2002-03-06+01:00
n5:zamer
n12:MSM%20412100001
s:numberOfPages
1
n9:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n19:isbn
80-7157-571-2
n8:organizacniJednotka
41210