This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n5http://localhost/temp/predkladatel/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n17http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003968%21RIV%2F2003%2FMSM%2F412103%2FN/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003968%21RIV%2F2003%2FMSM%2F412103%2FN
rdf:type
n4:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Kvalita žloutku a bílku je ovlivňována celou řadou faktorů a je charakterizována jejich hmotností a podílem z hmotnosti vejce a indexy. Kvalita těchto částí vejce klesá s věkem nosnic. Yolk quality and albumen quality is influented with a many of factors and quality is described its weight, proportions from egg weight and indeks. The quality of this eggparts decrease with age of hens.
dcterms:title
Faktory ovlivňující kvalitu žloutku a bílku Factors that effects albumen and yolk quality Faktory ovlivňující kvalitu žloutku a bílku
skos:prefLabel
Factors that effects albumen and yolk quality Faktory ovlivňující kvalitu žloutku a bílku Faktory ovlivňující kvalitu žloutku a bílku
skos:notation
RIV/60460709:41210/02:00003968!RIV/2003/MSM/412103/N
n3:strany
56
n3:aktivita
n7:Z
n3:aktivity
Z(MSM 412100001)
n3:cisloPeriodika
9
n3:dodaniDat
n17:2003
n3:domaciTvurceVysledku
n10:4518276 n10:8643660
n3:druhVysledku
n13:J
n3:duvernostUdaju
n6:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
645979
n3:idVysledku
RIV/60460709:41210/02:00003968
n3:jazykVysledku
n18:cze
n3:klicovaSlova
hens, yolk quality, albumen quality, age of hens
n3:klicoveSlovo
n9:yolk%20quality n9:hens n9:albumen%20quality n9:age%20of%20hens
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[90190BF1490B]
n3:nazevZdroje
Náš chov
n3:obor
n12:GG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n17:2002
n3:svazekPeriodika
LXII
n3:tvurceVysledku
Klesalová, Ludmila Ledvinka, Zdeněk
n3:zamer
n15:MSM%20412100001
s:issn
0027-8068
s:numberOfPages
1
n5:organizacniJednotka
41210