This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003782%21RIV%2F2003%2FMSM%2F412103%2FN/
n17http://localhost/temp/predkladatel/
n16http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n11https://schema.org/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n21http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003782%21RIV%2F2003%2FMSM%2F412103%2FN
rdf:type
n18:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
In 1995 to 1997 was investigated effect of locality conditions of lower and higher regions in CR on potato tubers resistance against mechanical damage, reducing sugar content and nitrate content. The results shows higher potato resistance too mechanical damage (by 20.7%), lower reducing sugar content (by 22%) and higher nitrate content (by 26.8%) in lower situated regions of CR. V letech 1995-97 byl sledován vliv stanovištních podmínek vyšších a nižších poloh ČR na vybrané kvalitativní znaky konzumních brambor. V nižších polohách byla zjištěna vyšší odolnost hlíz k mechanickému poškození (o 20,7% méně poškozených hlíz na odrazovém kyvadle), nižší obsah redukujících cukrů (o 22%) a vyšší obsah dusičnanů (o 26,8%).
dcterms:title
Vliv rozdílných stanovištních podmínek při pěstování konzumních brambor na vybrané ukazatele kvality hlíz Vliv rozdílných stanovištních podmínek při pěstování konzumních brambor na vybrané ukazatele kvality hlíz Influence of different locality conditions on selected markers of the potato tubers quality
skos:prefLabel
Vliv rozdílných stanovištních podmínek při pěstování konzumních brambor na vybrané ukazatele kvality hlíz Vliv rozdílných stanovištních podmínek při pěstování konzumních brambor na vybrané ukazatele kvality hlíz Influence of different locality conditions on selected markers of the potato tubers quality
skos:notation
RIV/60460709:41210/02:00003782!RIV/2003/MSM/412103/N
n3:strany
51-54
n3:aktivita
n12:Z
n3:aktivity
Z(MSM 412100002)
n3:dodaniDat
n21:2003
n3:domaciTvurceVysledku
n4:6882366
n3:druhVysledku
n10:D
n3:duvernostUdaju
n14:S
n3:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
669121
n3:idVysledku
RIV/60460709:41210/02:00003782
n3:jazykVysledku
n19:cze
n3:klicovaSlova
potatoes, locality, mechanical damage, reducing sugars, nitrates
n3:klicoveSlovo
n9:nitrates n9:mechanical%20damage n9:potatoes n9:locality n9:reducing%20sugars
n3:kontrolniKodProRIV
[FD3BE0E1BD12]
n3:mistoKonaniAkce
Brno (MZLU)
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Sborník příspěvků z odborného semináře 100. zasedání KJRP
n3:obor
n20:GC
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n21:2002
n3:tvurceVysledku
Čepl, J. Hamouz, Karel Vokál, B.
n3:typAkce
n15:CST
n3:zahajeniAkce
2002-05-30+02:00
n3:zamer
n8:MSM%20412100002
s:numberOfPages
4
n16:hasPublisher
Výzkumný ústav rostlinné výroby Ruzyně
n11:isbn
80-86555-13-5
n17:organizacniJednotka
41210