This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n11http://localhost/temp/predkladatel/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41110%2F10%3A47431%21RIV11-MSM-41110___/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41110%2F10%3A47431%21RIV11-MSM-41110___
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Cílem uplatnění metodiky je doplnit systém zajištění řízené produkce v potravinovém řetězci založený na analýze rizik metodikou hodnocení dodavatelů hlavní potravinářské suroviny rostlinného původu. Předložená metodika v zjednodušené, nicméně efektivní formě by zajišťovala eliminaci zdravotních a hygienických rizik u surovin rostlinného původu pro výrobu potravin, a to zejména z pohledu snižování rizik chemických (minimální limity reziduí, vč. obsahu těžkých kovů a dusičnanů) a mikrobiálních (koliformní bakterie, streptokoky aj.). Přístup by měl být zahrnut do oblasti kontroly kvality dodávek a hodnocení dodavatelů. Cílem uplatnění metodiky je doplnit systém zajištění řízené produkce v potravinovém řetězci založený na analýze rizik metodikou hodnocení dodavatelů hlavní potravinářské suroviny rostlinného původu. Předložená metodika v zjednodušené, nicméně efektivní formě by zajišťovala eliminaci zdravotních a hygienických rizik u surovin rostlinného původu pro výrobu potravin, a to zejména z pohledu snižování rizik chemických (minimální limity reziduí, vč. obsahu těžkých kovů a dusičnanů) a mikrobiálních (koliformní bakterie, streptokoky aj.). Přístup by měl být zahrnut do oblasti kontroly kvality dodávek a hodnocení dodavatelů. The aim is to complement the application of the methodology to a system of production management in the food chain based on risk analysis methodologies for evaluating the main suppliers of food ingredients of plant origin. The proposed methodology in a simple but effective form would ensure the elimination of health and health risks of vegetable raw materials for food production, particularly from the perspective of reducing chemical risks (minimal residue, inc. Heavy metals and nitrates) and micro (coliform bacteria, streptococci, etc.). Access should be included in the supply of quality control and evaluation of suppliers.
dcterms:title
Využití standardu GLOBALGAP při hodnocení dodavatelů potravinářské suroviny rostlinného původu za účelem zajištění bezpečnosti potravin Využití standardu GLOBALGAP při hodnocení dodavatelů potravinářské suroviny rostlinného původu za účelem zajištění bezpečnosti potravin Using the GLOBALGAP standard for supplier evaluating of food materials of plant origin to ensure food safety
skos:prefLabel
Využití standardu GLOBALGAP při hodnocení dodavatelů potravinářské suroviny rostlinného původu za účelem zajištění bezpečnosti potravin Využití standardu GLOBALGAP při hodnocení dodavatelů potravinářské suroviny rostlinného původu za účelem zajištění bezpečnosti potravin Using the GLOBALGAP standard for supplier evaluating of food materials of plant origin to ensure food safety
skos:notation
RIV/60460709:41110/10:47431!RIV11-MSM-41110___
n4:aktivita
n6:S
n4:aktivity
S
n4:certifikacniOrgan
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
n4:datumCertifikace
2010-12-05+01:00
n4:dodaniDat
n14:2011
n4:domaciTvurceVysledku
n12:6851746
n4:druhVysledku
n9:N%2FA
n4:duvernostUdaju
n10:S
n4:ekonomickeParametry
Ekonomický přínos plyne ze zavedení předběžného opatření, které předejde problémům s bezpečností produktu a tím i nákladům (a výdajům) s tím spojených. Podle odborného odhadu pro středně velký zpracovatelský podnik se pohybuje okolo 2 mil. Kč.
n4:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
297846
n4:idVysledku
RIV/60460709:41110/10:47431
n4:interniIdentifikace
Hodnocení podle GLOBALGAPu
n4:jazykVysledku
n16:cze
n4:klicovaSlova
Standard, GLOBALGAP, food, safety, plant origins, supplier
n4:klicoveSlovo
n7:supplier n7:safety n7:GLOBALGAP n7:food n7:Standard n7:plant%20origins
n4:kontrolniKodProRIV
[65E202435D92]
n4:lokalizaceVysledku
Smlouva o uplatnění certifikované metodiky č. 01/2010 Českým národním certifikačním fórem
n4:obor
n8:GA
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
2
n4:rokUplatneniVysledku
n14:2010
n4:technickeParametry
Osvědčení SZPI č. 1/2010/SZPI ze dne 5.12.2010; ISBN: 978-80-213-2135-9
n4:tvurceVysledku
Berka, Lubomír Šánová, Petra
n11:organizacniJednotka
41110