This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n12http://localhost/temp/predkladatel/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n7https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41110%2F05%3A10229%21RIV06-GA0-41110___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41110%2F05%3A10229%21RIV06-GA0-41110___
rdf:type
skos:Concept n19:Vysledek
dcterms:description
Rozhodování spotřebitele o jakosti potravin na základě senzorických vlastností je obtížné zpracovat, protože do něj mohou vstupovat i ostatní vlivy, které lze jen stěží matematicky formalizovat. Jednou z metod, jak přetransformovat uvažování spotřebitele do matematického algoritmu je například fuzzy logika. Algoritmus hodnocení (zpracování) je zapsán pomocí skupiny pravidel, která jsou blízká uvažování člověka. The evaluation outputs can have different form and for its processing contributes also mathematical-statistical methods. The consumer decision of the food quality is difficult to process due to entering of the other impacts which can be hardly mathematically formalized. One of the methods for transformation of the consumer thinking to the mathematical algorithm is for example fuzzy logic. The evaluation algorithm is described by the set of rules, which are close to the man thinking. Rozhodování spotřebitele o jakosti potravin na základě senzorických vlastností je obtížné zpracovat, protože do něj mohou vstupovat i ostatní vlivy, které lze jen stěží matematicky formalizovat. Jednou z metod, jak přetransformovat uvažování spotřebitele do matematického algoritmu je například fuzzy logika. Algoritmus hodnocení (zpracování) je zapsán pomocí skupiny pravidel, která jsou blízká uvažování člověka.
dcterms:title
ALTERNATIVE METHODS OF THE FOOD EVALUATION ALTERNATIVNÍ METODY HODNOCENÍ POTRAVIN ALTERNATIVNÍ METODY HODNOCENÍ POTRAVIN
skos:prefLabel
ALTERNATIVNÍ METODY HODNOCENÍ POTRAVIN ALTERNATIVE METHODS OF THE FOOD EVALUATION ALTERNATIVNÍ METODY HODNOCENÍ POTRAVIN
skos:notation
RIV/60460709:41110/05:10229!RIV06-GA0-41110___
n3:strany
753;757
n3:aktivita
n4:P
n3:aktivity
P(GP525/02/D172)
n3:dodaniDat
n15:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n13:8418209 n13:8119481
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n21:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
511795
n3:idVysledku
RIV/60460709:41110/05:10229
n3:jazykVysledku
n17:cze
n3:klicovaSlova
Food evaluation, Food Quality, Fuzzy Logic.
n3:klicoveSlovo
n9:Fuzzy%20Logic. n9:Food%20evaluation n9:Food%20Quality
n3:kontrolniKodProRIV
[447B24D2905B]
n3:mistoKonaniAkce
Praha
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevEdiceCisloSvazku
Neuvedeno, 0
n3:nazevZdroje
Agrární perspektivy XIV, Znalostní ekonomika
n3:obor
n14:GA
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n16:GP525%2F02%2FD172
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2005
n3:tvurceVysledku
Samek, Miroslav Zarski, Tadeusz P. Kovářová, Kateřina
n3:typAkce
n6:WRD
n3:zahajeniAkce
2005-09-20+02:00
s:numberOfPages
5
n18:hasPublisher
Česká zemědělská univerzita v Praze
n7:isbn
80-213-1372-2
n12:organizacniJednotka
41110