This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n11http://localhost/temp/predkladatel/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60460709%3A41110%2F03%3A00005975%21RIV%2F2004%2FGA0%2F411104%2FN/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n19http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60460709%3A41110%2F03%3A00005975%21RIV%2F2004%2FGA0%2F411104%2FN
rdf:type
n8:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Bílá kniha o zdravotní nezávadnosti potravin uvádí jako hlavní pilíř evropské potravinové politiky vysoký standard zdravotní nezávadnosti potravin. S tím souvisí i soustavné uplatňování zásady *od farmy ke spotřebiteli*. Používání jednotlivých systémů ř Text is about new european trend of safety food management.
dcterms:title
New European Trend Of Safety Food Management Nový evropský trend v řízení bezpečnosti potravin Nový evropský trend v řízení bezpečnosti potravin
skos:prefLabel
New European Trend Of Safety Food Management Nový evropský trend v řízení bezpečnosti potravin Nový evropský trend v řízení bezpečnosti potravin
skos:notation
RIV/60460709:41110/03:00005975!RIV/2004/GA0/411104/N
n3:strany
143;146
n3:aktivita
n10:P
n3:aktivity
P(GP525/02/D172)
n3:dodaniDat
n19:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n21:6851746
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n4:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
618457
n3:idVysledku
RIV/60460709:41110/03:00005975
n3:jazykVysledku
n15:cze
n3:klicovaSlova
HACCP, ISO, Bílá kniha, bezpečnost potravin
n3:klicoveSlovo
n5:HACCP n5:bezpe%C4%8Dnost%20potravin n5:ISO n5:B%C3%ADl%C3%A1%20kniha
n3:kontrolniKodProRIV
[BFCD08F0F15C]
n3:mistoKonaniAkce
Praha
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Sborník příspěvků - obchod, jakost a finance v podnicích - determinanty konkurenceschopnosti II.
n3:obor
n6:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:projekt
n9:GP525%2F02%2FD172
n3:rokUplatneniVysledku
n19:2003
n3:tvurceVysledku
Tůmovcová, Petra
n3:typAkce
n17:CST
n3:zahajeniAkce
2003-09-10+02:00
s:numberOfPages
4
n18:hasPublisher
Česká zemědělská univerzita v Praze. Provozně ekonomická fakulta. Katedra obchodu a financí
n16:isbn
80-213-1048-0
n11:organizacniJednotka
41110