This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n3http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60193697%3A_____%2F99%3A%230000236%21RIV06-GA0-60193697/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60193697%3A_____%2F99%3A%230000236%21RIV06-GA0-60193697
rdf:type
skos:Concept n20:Vysledek
dcterms:description
Most of the methods used for barley and malt analysis are included in an internationally acknowledged publication Analytica EBC. It contains validation parameterrs of individual methods, results of repeatibiliy in connection with the data in the methods of EBC and other sources. Většina používaných metodik pro analýzu ječmene a sladu je obsažena v mezinárodně uznávané publikaci Analytica EBC. Jsou uvedeny validační parametry jednotlivých metod, výsledky opakovatelnosti v souvislosti s údaji v metodikách EBC a jiných zdrojích. Většina používaných metodik pro analýzu ječmene a sladu je obsažena v mezinárodně uznávané publikaci Analytica EBC. Jsou uvedeny validační parametry jednotlivých metod, výsledky opakovatelnosti v souvislosti s údaji v metodikách EBC a jiných zdrojích.
dcterms:title
Senzorially active substances in malt and beer and their determination Senzoricky aktivní látky ve sladu a v pivu a jejich stanovení Senzoricky aktivní látky ve sladu a v pivu a jejich stanovení
skos:prefLabel
Senzorially active substances in malt and beer and their determination Senzoricky aktivní látky ve sladu a v pivu a jejich stanovení Senzoricky aktivní látky ve sladu a v pivu a jejich stanovení
skos:notation
RIV/60193697:_____/99:#0000236!RIV06-GA0-60193697
n5:strany
43
n5:aktivita
n14:P
n5:aktivity
P(GA521/97/1202)
n5:dodaniDat
n10:2006
n5:domaciTvurceVysledku
n7:6480578 n7:9657851 n7:7626614
n5:druhVysledku
n11:D
n5:duvernostUdaju
n19:S
n5:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
753602
n5:idVysledku
RIV/60193697:_____/99:#0000236
n5:jazykVysledku
n6:cze
n5:klicovaSlova
malt; beer; analytical methods
n5:klicoveSlovo
n9:malt n9:analytical%20methods n9:beer
n5:kontrolniKodProRIV
[4D2B64EE76D8]
n5:mistoKonaniAkce
Piešťany
n5:mistoVydani
Bratislava
n5:nazevZdroje
Chromatografické metódy a zdravie človeka
n5:obor
n18:CB
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n5:pocetTvurcuVysledku
3
n5:projekt
n13:GA521%2F97%2F1202
n5:rokUplatneniVysledku
n10:1999
n5:tvurceVysledku
Havlová, Pavla Prýma, Jaroslav Šusta, Jiří
n5:typAkce
n12:EUR
n5:zahajeniAkce
1999-11-15+01:00
s:numberOfPages
1
n3:hasPublisher
Slovenská chemická spoločnosť pri SAV
n15:isbn
80-213-0692-0