This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n8https://schema.org/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60193697%3A_____%2F98%3A%230000031%21RIV06-GA0-60193697/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60193697%3A_____%2F98%3A%230000031%21RIV06-GA0-60193697
rdf:type
skos:Concept n20:Vysledek
dcterms:description
Předmětem studie bylo určení odrůd a linií jarního ječmene vhdoných pro šlechtění a jako potraviny na základě obsahu a vyriability některých nutričně hodnotných látek (beta-glukanů, tokoferolů). The objective of the study was to determine varieties and lines spring barley suitable for breeding and for food, based on the content and variability of some nutritionally valuable substances (beta-glucans and tocol-typ substances). The objective of the study was to determine varieties and lines spring barley suitable for breeding and for food, based on the content and variability of some nutritionally valuable substances (beta-glucans and tocol-typ substances).
dcterms:title
The variability of the content of nutritionally valuable substances in spring barley grain Variabilita obsahu nutričně hodnotných látek v zrnu ječmene jarního The variability of the content of nutritionally valuable substances in spring barley grain
skos:prefLabel
The variability of the content of nutritionally valuable substances in spring barley grain Variabilita obsahu nutričně hodnotných látek v zrnu ječmene jarního The variability of the content of nutritionally valuable substances in spring barley grain
skos:notation
RIV/60193697:_____/98:#0000031!RIV06-GA0-60193697
n4:strany
167-172
n4:aktivita
n16:P
n4:aktivity
P(GA521/97/1202)
n4:dodaniDat
n12:2006
n4:domaciTvurceVysledku
n5:7423667
n4:druhVysledku
n14:D
n4:duvernostUdaju
n18:S
n4:entitaPredkladatele
n6:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
787952
n4:idVysledku
RIV/60193697:_____/98:#0000031
n4:jazykVysledku
n15:eng
n4:klicovaSlova
barley; grain; beta-glucan; tocopherol
n4:klicoveSlovo
n11:tocopherol n11:barley n11:grain n11:beta-glucan
n4:kontrolniKodProRIV
[586ED463E056]
n4:mistoKonaniAkce
Brno
n4:mistoVydani
Kroměříž
n4:nazevZdroje
Cereals for human health and preventive nutrition
n4:obor
n10:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
5
n4:projekt
n13:GA521%2F97%2F1202
n4:rokUplatneniVysledku
n12:1998
n4:tvurceVysledku
Chloupek, O. Ehrenbergerová, J. Psota, Vratislav Vaculová, K. Zimolka, J.
n4:typAkce
n19:WRD
n4:zahajeniAkce
1998-07-07+02:00
s:numberOfPages
6
n17:hasPublisher
ARI
n8:isbn
80-902545-0-0