This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60193697%3A_____%2F05%3A%230000116%21RIV06-GA0-60193697/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60193697%3A_____%2F05%3A%230000116%21RIV06-GA0-60193697
rdf:type
skos:Concept n10:Vysledek
dcterms:description
Study was focused on determination of the content of vitamin E and its isomers as natural antioxidants that play an important role in human health prevention. Study was focused on determination of the content of vitamin E and its isomers as natural antioxidants that play an important role in human health prevention. Práce byla zaměřena na stanovení obsahu vitamínu E a jeho isomerů. Tento vitamín je přírodním antioxidantem, který hraje významnou roli v lidské výživě
dcterms:title
Obilka ječmene jako zdroj přírodních antioxidantů a nutriceutik prospěšných zdraví Barley Grain as a Source of Natural Antioxidants and Nutraceutics Beneficial to Health Barley Grain as a Source of Natural Antioxidants and Nutraceutics Beneficial to Health
skos:prefLabel
Barley Grain as a Source of Natural Antioxidants and Nutraceutics Beneficial to Health Obilka ječmene jako zdroj přírodních antioxidantů a nutriceutik prospěšných zdraví Barley Grain as a Source of Natural Antioxidants and Nutraceutics Beneficial to Health
skos:notation
RIV/60193697:_____/05:#0000116!RIV06-GA0-60193697
n3:strany
46
n3:aktivita
n15:P
n3:aktivity
P(GA525/05/0781)
n3:dodaniDat
n16:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n6:7626614 n6:9657851
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n8:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
513522
n3:idVysledku
RIV/60193697:_____/05:#0000116
n3:jazykVysledku
n19:eng
n3:klicovaSlova
barley; antioxidants; grains
n3:klicoveSlovo
n4:antioxidants n4:grains n4:barley
n3:kontrolniKodProRIV
[B5502EE4389E]
n3:mistoKonaniAkce
Opatija
n3:mistoVydani
Osijek
n3:nazevZdroje
Abstract book / 3rd International Congress Flour - Bread ´05 and 5th Croatian Congress of Cereal Technologists
n3:obor
n12:CE
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:projekt
n17:GA525%2F05%2F0781
n3:rokUplatneniVysledku
n16:2005
n3:tvurceVysledku
Belcrediová, N. Havlová, Pavla Prýma, Jaroslav Ehrenbergerová, J. Vaculová, K.
n3:typAkce
n14:EUR
n3:zahajeniAkce
2005-10-26+02:00
s:numberOfPages
1
n18:hasPublisher
Faculty of Food Technology, Osijek
n13:isbn
953-7005-07-0