This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n5https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60193697%3A_____%2F03%3A%230000052%21RIV06-MZE-60193697/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60193697%3A_____%2F03%3A%230000052%21RIV06-MZE-60193697
rdf:type
skos:Concept n8:Vysledek
dcterms:description
Bezpluché odrůdy ječmene mohou v budoucnu představovat zajímavou alternativní surovinu pro sladovny. Dosažené parametry svědčí o vhodnosti zejména pro výrobu potravinářských sladů, avšak formou úpravy sladovacího režimu lze dosáhnout lepšího projevu některých významných sladovnických parametrů. In future, the hulless varieties of barley can represent an interesting alternative material for malt houses. The achieved parameters indicate suitability especially for food malt production. Adaptation of a malting regime, however, can help to achieve a better performance of some significant malting parameters. In future, the hulless varieties of barley can represent an interesting alternative material for malt houses. The achieved parameters indicate suitability especially for food malt production. Adaptation of a malting regime, however, can help to achieve a better performance of some significant malting parameters.
dcterms:title
Variability in the malting performance of the new hulless barley lines Variability in the malting performance of the new hulless barley lines Variabilita sladovnické kvality nových linií bezpluchého ječmene
skos:prefLabel
Variability in the malting performance of the new hulless barley lines Variability in the malting performance of the new hulless barley lines Variabilita sladovnické kvality nových linií bezpluchého ječmene
skos:notation
RIV/60193697:_____/03:#0000052!RIV06-MZE-60193697
n3:strany
P-18
n3:aktivita
n20:P
n3:aktivity
P(QD0057)
n3:dodaniDat
n12:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n11:7423667
n3:druhVysledku
n15:D
n3:duvernostUdaju
n7:S
n3:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
632720
n3:idVysledku
RIV/60193697:_____/03:#0000052
n3:jazykVysledku
n17:eng
n3:klicovaSlova
barley; naked barley; malting quality
n3:klicoveSlovo
n10:malting%20quality n10:naked%20barley n10:barley
n3:kontrolniKodProRIV
[00ED681CE8E5]
n3:mistoKonaniAkce
Milwaukee, USA
n3:mistoVydani
St. Paul, USA
n3:nazevZdroje
MBAA Convention 2003 Proceedings
n3:obor
n16:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:projekt
n18:QD0057
n3:rokUplatneniVysledku
n12:2003
n3:tvurceVysledku
Vaculová, K. Psota, Vratislav
n3:typAkce
n9:WRD
n3:zahajeniAkce
2003-10-04+02:00
s:numberOfPages
1
n13:hasPublisher
MBAA
n5:isbn
0-9718255-2-1