This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60109807%3A_____%2F10%3A1R000363%21RIV11-MZE-60109807/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kategorie/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60109807%3A_____%2F10%3A1R000363%21RIV11-MZE-60109807
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Cílem uplatnění technologie je zavedení suroviny ´%22úsušek topinamburu%22 do krmných směsí pro výkrm kuřecích brojlerů s cílem zvýšit imunitní odezvu v reakci na zvýšené množství přátelské bifidogenní mikroflory, která vzniká jako prebiotický efekt z přidávané topinamburové suroviny do krmných směsí, v důsledku čehož se zlepší zdraví a je předpoklad nižšího hynutí takto fortifikované populace. The aim of technology application is introduction of raw staff “Jerusalem artichoke dried parts” into feeding mixtures for broiler chicken fattening in order to increase immune response of organism to increased amount of friendly bifidogenic microflora, which rises as prebiotic effect from added Jerusalem artichoke raw staff into feeding mixtures. As a consequence health is improved and reduced dying of fortified populations is expected. Cílem uplatnění technologie je zavedení suroviny ´%22úsušek topinamburu%22 do krmných směsí pro výkrm kuřecích brojlerů s cílem zvýšit imunitní odezvu v reakci na zvýšené množství přátelské bifidogenní mikroflory, která vzniká jako prebiotický efekt z přidávané topinamburové suroviny do krmných směsí, v důsledku čehož se zlepší zdraví a je předpoklad nižšího hynutí takto fortifikované populace.
dcterms:title
Verified technology of Jerusalem artichoke growing for tuber production Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině. Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině.
skos:prefLabel
Verified technology of Jerusalem artichoke growing for tuber production Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině. Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině.
skos:notation
RIV/60109807:_____/10:1R000363!RIV11-MZE-60109807
n4:aktivita
n8:P
n4:aktivity
P(QH82075)
n4:dodaniDat
n11:2011
n4:domaciTvurceVysledku
n16:9545352 n16:7050860
n4:druhVysledku
n10:Z%2FB
n4:duvernostUdaju
n13:S
n4:ekonomickeParametry
Snížení úhynu brojlerových kuřat a zlepšení jejich zdravotního stavu při zkrmování krmných směsí s přídavkem úsušků topinamburu.
n4:entitaPredkladatele
n7:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
277779
n4:idVysledku
RIV/60109807:_____/10:1R000363
n4:interniIdentifikace
Technologie topinambury 10/2
n4:jazykVysledku
n17:cze
n4:kategorie
n15:A
n4:klicovaSlova
Jerusalem artichoke; tubers; dried parts; chicken fattening technology
n4:klicoveSlovo
n9:chicken%20fattening%20technology n9:dried%20parts n9:tubers n9:Jerusalem%20artichoke
n4:kontrolniKodProRIV
[98DC34CA0D03]
n4:lokalizaceVysledku
Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o., Dobrovského 2366, 580 01 Havlíčkův Brod;Zemědělská a.s. Vysočina, Dřevíkov 58, 539 01 Hlinsko v Čechách
n4:obor
n12:GH
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:projekt
n14:QH82075
n4:rokUplatneniVysledku
n11:2010
n4:technickeParametry
Byla ověřena a uplatněna technologie pro výkrm kuřecích brojlerů s cílem zvýšit imunitní odezvu organizmu, viz. smlouva o uplatnění technologie mezi VÚB Havl. Brod s.r.o. a Zemědělskou a.s.Vysočina Dřevíkov.
n4:tvurceVysledku
Kvaček, Jaromír Čepl, Jaroslav Kasal, Pavel
n4:vlastnik
n7:vlastnikVysledku
n4:vyuzitiJinymSubjektem
n6:N