This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n7http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60076658%3A_____%2F03%3A29%3A_2197%21RIV06-MZE-60076658/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60076658%3A_____%2F03%3A29%3A_2197%21RIV06-MZE-60076658
rdf:type
skos:Concept n13:Vysledek
dcterms:description
Structure abattoir modified body of pig selected hybrid combination on base detailed abattoir disektion was monitored. Content of individual tissue was found out: muscular, fat, bone and skin. On their base regres farmula for estimate of muscle content in the bodies by aparative classification (HGP, FOM and UFOM) and two points method (ZP) were built. Next, were determine basic factor, which influence structure of abattori modified bodies of pig. Results according to EU standards were verified abattoiranalysis. Bylo sledováno složení jatecne upravených tel (JUT) prasat vybraných hybridních kombinací na podklade detailních jatecných disekcí. Pri nich se zjištoval podíl jednotlivých tkání, a to svalstva, tuku, kostí a kuže. Na jejich podklade byly konstruovány regresní rovnice pro odhad podílu svaloviny v JUT aparativní klasifikací (HGP, FOM a UFOM) a dvoubodovou metodou (ZP). Dále byly stanoveny základní faktory, které ovlivnují složení jatecne upravených tel prasat. Výsledky zatrídení podle standardu EU byly verifikovány jatecnými rozbory. Bylo sledováno složení jatecne upravených tel (JUT) prasat vybraných hybridních kombinací na podklade detailních jatecných disekcí. Pri nich se zjištoval podíl jednotlivých tkání, a to svalstva, tuku, kostí a kuže. Na jejich podklade byly konstruovány regresní rovnice pro odhad podílu svaloviny v JUT aparativní klasifikací (HGP, FOM a UFOM) a dvoubodovou metodou (ZP). Dále byly stanoveny základní faktory, které ovlivnují složení jatecne upravených tel prasat. Výsledky zatrídení podle standardu EU byly verifikovány jatecnými rozbory.
dcterms:title
Analýza jatecné hodnoty a kvality masa vybraných kombinací jatecných prasat Analyse of abattoir value and qualitty of meat of chosen combinations of abattoir pigs Analýza jatecné hodnoty a kvality masa vybraných kombinací jatecných prasat
skos:prefLabel
Analyse of abattoir value and qualitty of meat of chosen combinations of abattoir pigs Analýza jatecné hodnoty a kvality masa vybraných kombinací jatecných prasat Analýza jatecné hodnoty a kvality masa vybraných kombinací jatecných prasat
skos:notation
RIV/60076658:_____/03:29:_2197!RIV06-MZE-60076658
n5:strany
13-15
n5:aktivita
n6:P
n5:aktivity
P(QC1231)
n5:dodaniDat
n8:2006
n5:domaciTvurceVysledku
n11:7277237 n11:9227075 n11:2523531 n11:2209764
n5:druhVysledku
n12:D
n5:duvernostUdaju
n18:S
n5:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
598266
n5:idVysledku
RIV/60076658:_____/03:29:_2197
n5:jazykVysledku
n14:cze
n5:klicovaSlova
Analyse of abattoir value, qualitty of meat, abattoir pigs
n5:klicoveSlovo
n10:qualitty%20of%20meat n10:abattoir%20pigs n10:Analyse%20of%20abattoir%20value
n5:kontrolniKodProRIV
[932D0CF71B43]
n5:mistoKonaniAkce
Brno
n5:mistoVydani
Brno
n5:nazevZdroje
Sborník souhrnu sdelení %22XXX. semináre o jakosti potravin a potravinových surovin%22
n5:obor
n19:GG
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n5:pocetTvurcuVysledku
6
n5:projekt
n16:QC1231
n5:rokUplatneniVysledku
n8:2003
n5:tvurceVysledku
Jirotková, Dana Matoušek, Václav Nováková, Jiřina Pulkrábek, Jan Vejčík, Antonín Kernerová, Naděžda
n5:typAkce
n15:CST
n5:zahajeniAkce
2003-01-01+01:00
s:numberOfPages
3
n7:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně