This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60076658%3A_____%2F02%3A00004184%21RIV%2F2003%2FMSM%2F120003%2FN/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n12https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60076658%3A_____%2F02%3A00004184%21RIV%2F2003%2FMSM%2F120003%2FN
rdf:type
n9:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
We have tested additive effect for fermentation characteristics and fermentation processes in enterprise conditions in Agricultural Co-operative Brloh. We have evaluated quality of maize ensilages according to firm proposal AgroKonzulta Žamberk. We haveevaluated fermentation processes. The ensilage without additive was categorized to third fermentation class. The maize ensilages with polybacterial additive (A) and polybacterial-ferment additive (B) were categorized to first fermentation class. Our tes ted additives have positive effect for fermentation processes. The maize ensilage with polybacterial additive was evaluated by 90 points, the maize ensilage with polybacterial-ferment additive - 86 points and the maize ensilage without additive - 80,5 points. The result maize evaluation is sum of fermentation processes evaluation and evaluation of nutritive value. The maize ensilage with additives have higher quality. Testovali jsme účinek aditiv na fermentační charakteristiky a vlastní proces fermentace v provozních podmínkách zemědělského družstava Brloh. Siláže bez přídavku aditiv byly zařazeny do třetí fermentační třídy. Kukuřičné siláže s polybakteriálním aditivem (A) a s polybakteriálně-enzymatickým přípravkem byly zařazeny do první třídy. Testovaná aditiva měla pozitivní vliv na fermentační proces. Kukuřičná siláž s polybakteriálním přípravkem byla hodnocena 90-ti body, siláž s polybakteriálně-enzymatickým přípravkem 86-ti body a siláž bez aditiv 80,5-ti body. Výsledné hodnocení siláže je sumou hodnocení fermentačního procesu a nutriční hodnoty. Siláže s přídavkem hodnocených aditiv byly kvalitnější.
dcterms:title
Vliv biologických aditiv pro silážování na fermentační charakteristiky. Vliv biologických aditiv pro silážování na fermentační charakteristiky. Effect of biological additives for ensiling and fermentation parameters
skos:prefLabel
Vliv biologických aditiv pro silážování na fermentační charakteristiky. Effect of biological additives for ensiling and fermentation parameters Vliv biologických aditiv pro silážování na fermentační charakteristiky.
skos:notation
RIV/60076658:_____/02:00004184!RIV/2003/MSM/120003/N
n3:strany
97-99
n3:aktivita
n20:Z
n3:aktivity
Z(MSM 122200002)
n3:dodaniDat
n5:2003
n3:domaciTvurceVysledku
n4:6996205 n4:4564073 n4:9139303
n3:druhVysledku
n11:D
n3:duvernostUdaju
n18:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
668829
n3:idVysledku
RIV/60076658:_____/02:00004184
n3:jazykVysledku
n10:cze
n3:klicovaSlova
ensilage; quality of ensilage; fermentation proces
n3:klicoveSlovo
n6:quality%20of%20ensilage n6:ensilage n6:fermentation%20proces
n3:kontrolniKodProRIV
[1F867B8C5AC6]
n3:mistoKonaniAkce
České Budějovice
n3:mistoVydani
České Budějovice
n3:nazevZdroje
Sborník příspěvků ze IV. ročníku mezinárodní vědecké konference ve spolupráci s MZe ČR a IVV MZe Praha Agroregion 2002
n3:obor
n19:GH
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n5:2002
n3:tvurceVysledku
Lád, František Kadlec, Jaromír Čermák, Bohuslav Jančík, F.
n3:typAkce
n14:CST
n3:zahajeniAkce
2002-09-04+02:00
n3:zamer
n17:MSM%20122200002
s:numberOfPages
3
n13:hasPublisher
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Biologická fakulta
n12:isbn
80-7040-559-7