This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n11http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60076658%3A12610%2F06%3A00006985%21RIV07-MSM-12610___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60076658%3A12610%2F06%3A00006985%21RIV07-MSM-12610___
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
V oblasti vybraných rybníků Třeboňské pánve bylo sledováno použití některých doplňkových krmiv (pšenice, kukuřice, triticale, ječmen, žito) a jejich vliv na organoleptické vlastnosti masa tržního kapra (Cyprinus carpio). Panel hodnotitelů posuzoval vůni, chuť, pachuť a konzistenci. K vyjádření intenzity vjemu byla použita nestrukturovaná grafická stupnice. Na hodnocení se podílelo deset hodnotitelů a hodnocení bylo 2 krát opakováno. Při hodnocení sledovaných vjemů (při hladině významnosti p < 0,05) nebyl prokázán statisticky průkazný vliv přikrmovaného obilí na organoleptické vlastnosti masa kapra. V oblasti vybraných rybníků Třeboňské pánve bylo sledováno použití některých doplňkových krmiv (pšenice, kukuřice, triticale, ječmen, žito) a jejich vliv na organoleptické vlastnosti masa tržního kapra (Cyprinus carpio). Panel hodnotitelů posuzoval vůni, chuť, pachuť a konzistenci. K vyjádření intenzity vjemu byla použita nestrukturovaná grafická stupnice. Na hodnocení se podílelo deset hodnotitelů a hodnocení bylo 2 krát opakováno. Při hodnocení sledovaných vjemů (při hladině významnosti p < 0,05) nebyl prokázán statisticky průkazný vliv přikrmovaného obilí na organoleptické vlastnosti masa kapra. Supplemental cereal feeding (wheat, corn, barley, rye and triticale) and its effect on organoleptic characteristics of common carp (Cyprinus carpio) flesh were investigated in fish from ponds in Třeboň region (Czech Republic). Panel of evaluators judged odour, taste, flavour and consistence of fish flesh. A protocol with an unstructured graphic scale was used for expressing the intensity of perception. Ten evaluators participated to the classification and the evaluation was repeated two-times. Statistically conclusive influence (at the level of significance p < 0,05) of cereals additional feeding on organoleptic characteristics of common carp flesh wasn't proved.
dcterms:title
Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio). Vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvalita masa tržního kapra. Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio). Vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvalita masa tržního kapra. Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh. Relation of environment, fish culture and common carp flesh quality
skos:prefLabel
Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio). Vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvalita masa tržního kapra. Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh. Relation of environment, fish culture and common carp flesh quality Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio). Vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvalita masa tržního kapra.
skos:notation
RIV/60076658:12610/06:00006985!RIV07-MSM-12610___
n3:strany
101-104
n3:aktivita
n15:Z
n3:aktivity
Z(MSM6007665809)
n3:cisloPeriodika
3
n3:dodaniDat
n8:2007
n3:domaciTvurceVysledku
n5:4036964
n3:druhVysledku
n17:J
n3:duvernostUdaju
n14:S
n3:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
482541
n3:idVysledku
RIV/60076658:12610/06:00006985
n3:jazykVysledku
n10:cze
n3:klicovaSlova
cereals; common carp; sensoric evaluation; flesh quality
n3:klicoveSlovo
n4:flesh%20quality n4:sensoric%20evaluation n4:common%20carp n4:cereals
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[117F7E8CBBC7]
n3:nazevZdroje
Bulletin VÚRH Vodňany
n3:obor
n16:GL
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2006
n3:svazekPeriodika
42
n3:tvurceVysledku
Vejsada, P. Hůda, J. Vácha, František
n3:zamer
n9:MSM6007665809
s:issn
0007-389X
s:numberOfPages
4
n11:organizacniJednotka
12610