This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60076658%3A12610%2F04%3A00005832%21RIV%2F2005%2FMSM%2F126105%2FN/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60076658%3A12610%2F04%3A00005832%21RIV%2F2005%2FMSM%2F126105%2FN
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Supplemental cereal feeding (wheat, corn and triticale) and its effect on organoleptic characteristics of common carp (Cyprinus carpio) flesh were investigated in fish from ponds in Třeboň region (Czech Republic). Panel of evaluators judged odour, taste, flavour and consistence of fish flesh. A protocol with an unstructured graphic scale was used for expressing the intensity of perception. Ten evaluators participated to the classification and the evaluation was repeated three-times. Statistically conclusive influence (at the level of significance p < 0,05) of cereals additional feeding on organoleptic characteristics of common carp flesh wasn't proved. V oblasti vybraných rybníků Třeboňské pánve bylo sledováno použití některých doplňkových krmiv (pšenice, kukuřice, triticale) a jejich vliv na organoleptické vlastnosti masa tržního kapra (Cyprinus carpio). Panel hodnotitelů posuzoval vůni, chuť, pachuť a konzistenci. K vyjádření intenzity vjemu byla použita nestrukturovaná grafická stupnice. Na hodnocení se podílelo deset hodnotitelů a hodnocení bylo 3 krát opakováno. Při hodnocení sledovaných vjemů (při hladině významnosti p < 0,05) nebyl prokázán statisticky průkazný vliv přikrmovaného obilí na organoleptické vlastnosti masa kapra. V oblasti vybraných rybníků Třeboňské pánve bylo sledováno použití některých doplňkových krmiv (pšenice, kukuřice, triticale) a jejich vliv na organoleptické vlastnosti masa tržního kapra (Cyprinus carpio). Panel hodnotitelů posuzoval vůni, chuť, pachuť a konzistenci. K vyjádření intenzity vjemu byla použita nestrukturovaná grafická stupnice. Na hodnocení se podílelo deset hodnotitelů a hodnocení bylo 3 krát opakováno. Při hodnocení sledovaných vjemů (při hladině významnosti p < 0,05) nebyl prokázán statisticky průkazný vliv přikrmovaného obilí na organoleptické vlastnosti masa kapra.
dcterms:title
Influence of cereal additional feed to organoleptic characteristic of common carp (Cyprinus carpio) flesh Vliv přikrmovaných obilovin na organoleptické vlastnosti masa kapra obecného Vliv přikrmovaných obilovin na organoleptické vlastnosti masa kapra obecného
skos:prefLabel
Influence of cereal additional feed to organoleptic characteristic of common carp (Cyprinus carpio) flesh Vliv přikrmovaných obilovin na organoleptické vlastnosti masa kapra obecného Vliv přikrmovaných obilovin na organoleptické vlastnosti masa kapra obecného
skos:notation
RIV/60076658:12610/04:00005832!RIV/2005/MSM/126105/N
n3:strany
157-164
n3:aktivita
n16:Z
n3:aktivity
Z(MSM 126100001)
n3:cisloPeriodika
1
n3:dodaniDat
n8:2005
n3:domaciTvurceVysledku
n18:4036964
n3:druhVysledku
n4:J
n3:duvernostUdaju
n15:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
592922
n3:idVysledku
RIV/60076658:12610/04:00005832
n3:jazykVysledku
n13:cze
n3:klicovaSlova
cereals;common carp;sensoric evaluation;flesh quality
n3:klicoveSlovo
n7:flesh%20quality n7:cereals n7:common%20carp n7:sensoric%20evaluation
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[D4056CC40CA4]
n3:nazevZdroje
Collection of scientific papers, Faculty of agriculture in České Budějovice : series for crop sciences. Vol. 21, 2004, 1 [2004]
n3:obor
n6:GL
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2004
n3:svazekPeriodika
21
n3:tvurceVysledku
Hůda, J. Vejsada, P. Vácha, František
n3:zamer
n10:MSM%20126100001
s:issn
1212-0731
s:numberOfPages
8
n14:organizacniJednotka
12610