This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n8https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60076658%3A12510%2F10%3A00012349%21RIV11-MSM-12510___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60076658%3A12510%2F10%3A00012349%21RIV11-MSM-12510___
rdf:type
n10:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Příspěvek se zabývá novými trendy v oblasti gastronomie a poskytování stravovacích služeb, na něž navazuje hodnocení významu lidských zdrojů ve zkoumaném odvětví. Tato problematika je pak nastíněna v kontextu rozvoje cestovního ruchu v destinaci. Nové společensko-zábavní trendy ve spojení s konkrétním zážitkem a typickým regionálním produktem představují v oblasti gastronomie a stravovacích služeb významný potenciál pro rozvoj sekundární nabídky destinace cestovního ruchu. Klíčovým realizačním faktorem je zvýšení kvalitativní úrovně těchto služeb v destinaci prostřednictvím výchovy, vzdělávání a dalšího rozvoje lidských zdrojů v oblasti gastronomie. Příspěvek se zabývá novými trendy v oblasti gastronomie a poskytování stravovacích služeb, na něž navazuje hodnocení významu lidských zdrojů ve zkoumaném odvětví. Tato problematika je pak nastíněna v kontextu rozvoje cestovního ruchu v destinaci. Nové společensko-zábavní trendy ve spojení s konkrétním zážitkem a typickým regionálním produktem představují v oblasti gastronomie a stravovacích služeb významný potenciál pro rozvoj sekundární nabídky destinace cestovního ruchu. Klíčovým realizačním faktorem je zvýšení kvalitativní úrovně těchto služeb v destinaci prostřednictvím výchovy, vzdělávání a dalšího rozvoje lidských zdrojů v oblasti gastronomie. This paper is focused on new trends in gastronomy and provision of catering services in connection with an evaluation of human resources importance in the surveyed branch. This work is further outlined in the context of tourism development in a destination. New social and entertainment trends in connection with a particular experience and typical regional product represent in gastronomy and catering services a significant potential for the development of the secondary offerings of the tourist destination. The crucial factor of realization is increasing the quality level of the services in a destination through education, training and further development of the human resources in gastronomy.
dcterms:title
New Trends in Catering Services Nové trendy v oblasti stravovacích služeb Nové trendy v oblasti stravovacích služeb
skos:prefLabel
Nové trendy v oblasti stravovacích služeb New Trends in Catering Services Nové trendy v oblasti stravovacích služeb
skos:notation
RIV/60076658:12510/10:00012349!RIV11-MSM-12510___
n3:aktivita
n19:S
n3:aktivity
S
n3:dodaniDat
n5:2011
n3:domaciTvurceVysledku
n15:3735028 n15:4976029 n15:4773276
n3:druhVysledku
n18:D
n3:duvernostUdaju
n9:S
n3:entitaPredkladatele
n20:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
275383
n3:idVysledku
RIV/60076658:12510/10:00012349
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
tourism; destination; gastronomy; catering services; human resources; new concepts
n3:klicoveSlovo
n7:catering%20services n7:tourism n7:gastronomy n7:new%20concepts n7:destination n7:human%20resources
n3:kontrolniKodProRIV
[961BE94532F8]
n3:mistoKonaniAkce
České Budějovice
n3:mistoVydani
České Budějovice
n3:nazevZdroje
Inproforum Junior 2010 : sborník příspěvků z mezinárodní doktorské vědecké konference, České Budějovice, 26. listopadu 2010
n3:obor
n4:AE
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n5:2010
n3:tvurceVysledku
Švec, Roman Štumpf, Petr Dvořák, Vladimír
n3:typAkce
n11:EUR
n3:zahajeniAkce
2010-01-01+01:00
s:numberOfPages
9
n12:hasPublisher
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Ekonomická fakulta
n8:isbn
978-80-7394-226-7
n17:organizacniJednotka
12510